Vespa Photobooth

Vespa Photobooth

Persoonlijke herinneringen aan een fantastisch feest!

Wat is een photobooth? 

Een photobooth is een ander woord voor fotohokje, je maakt alleen of met een groepje met gekke atributen een foto en deze wordt direct uitgeprint. Tegenwoordig heb je veel verschillende varianten zoals een busjecaravan, fotokastje of een fotospiegel. Noem het maar op. 

fotobooths zijn een van de snelst groeiende trends, steeds vaker zie je een fotobooth op allerlei evenementen van groot tot klein, heel vaak op een huwelijksfeest. Een photobooth is een ideaal stukje entertainment om een evenement/feest te laten slagen. 

 

Een unieke photobooth huren? Het kan bij Psound! 

Wij hebben in ons assortiment een bijzondere fotobooth opgenomen, namelijk een omgebouwde Piaggo ape. Nu zul je jezelf wel afvragen wat is een een Piaggo ape? DPiaggo Ape of ook wel Vespa  genoemd is een driewielige bedrijfswagen. De Vespa is gemaakt door Italiaanse vakmanschap, door de fabrikant Piaggo in 1948 die erg lijkt op een tuktuk! De Vespa  rijd al  sinds de jaren 50 rond in de smalle straatjes van Italië.   

 

Maak je Feest/bruiloft nog leuker met de Italiaanse photobooth! 

De Vespa is opgeknapt door mensen met een passie, er is ruim een half jaar aan gewerkt. Het resultaat mag er zijn! Ze hebben gekozen voor een unieke vintage lookin een pastegroene uitvoering. Het interieur van de Vespa is bekleed met authentieke Italiaans olijfhout, waarin de camera en het touchscreen zitten verwerkt.  De Vespa is op een milieu vriendelijke manier omgebouwd met materialen van tweedehandse oorsprong, dit past goed bij de vintage uitstraling van de Vespa. 

De mooiste herinneringen! 

De photobooth print de foto’s direct uit zodat je de foto’s mee naar huis kunt nemen! Of 1 van de 3 foto’s in het gastenboek kunt plakken. 

Er is niks leuker dan terug denken aan een evenement, feestje of juist de mooiste tijd van je leven, je bruiloft. Een leuke foto is het ideale middel om je mooie herinneringen weer her te beleven! 

 

Makkelijk in gebruik 

De stijlvolle Vespa heeft een ingebouwd touchscreen met geen ingewikkelde opties en is voorzien van een professionele kwaliteit cameraMet een druk op de knop rollen de foto’s binnen 30 seconden uit de photobooth. Klaar om mee te nemen, maar natuurlijk kun je  alle foto’s ook digitaal naar je zelf toesturen.  

 

Wat kost een Photobooth huren?

De photobooth wordt altijd door ons vervoerd op een trailer, maar is op locatie makkelijk te plaatsen omdat de photobooth mobiel is.  Zolang er geen trappen zijn en een dubbele deur aanwezig is, kan de Vespa binnen staan. 

De fotobooth wordt verhuurd op basis van 5 uur, waarbij 1 persoon assistentie inbegrepen is, evenals onbeperkt fotoprints en te gekke props. Ook de kilometers binnen een straal van 40 km vanaf Etten-leur zijn inbegrepen. 

De photobooth is daarmee een all inclusive pakket en kost € 550,- incl. btw. 

 

 

De mooiste foto’s

Unieke photobooth

Leukste entertainment

Leuke props 

Als je voor de Vespa staat begint het plezier echt. De bedoeling van de PhotoBooth is om toffe foto’s te maken, maar met onze te grappige props worden ze nog toffer! Met props zoals brillen, hoedjes, opblaas-gitaren, Italiaanse maskers, boa’s, snorren en veel meer. Je kunt het zo gek mogelijk maken verwissel van prop of pose na elke foto. Onze props zijn leuk voor jong en oud dus aarzel niet en trek je gekste bek. 

Food truck festival 

We zouden niet weten wat naast lekker eten leuker zou kunnen zijn op een food truck festival dan een fotobooth Zijn het de props of is het de ingerichte photobooth met Italiaanse uitstraling? We weten een ding zeker, je gaat een leuke tijd tegemoet met een overvloed aan verschillend lekker eten en natuurlijk de leukste fotos. Foodtrucks  en een photobooth zijn de perfect combinatie. 

 

Bedrijfsfeesten 

De photobooth is op geen enkel feest meer weg te denken en daarmee op perfect voor bedrijfsfeesten, onze photobooth verwelkomt je gasten in een italian style. Doormiddel van de leuke props worden jullie gasten geëntertaind. 

Nadat een van je eerste gasten het plezier van de fotobooth hebben ontdekt zal de rest snel volgen! 

De photobooth zorgt voor een gezellige informele sfeer. Door de genomen foto’s zullen je gasten nog lang over het feest na praten. 

De ape op de bruiloft van Tom en Sandra !

Geplaatst door van der Fotograaf op Zaterdag 18 augustus 2018

Is jouw datum nog beschikbaar?

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc