Verlichte Dansvloer

VERLICHTE DANSVLOER HUREN

Een verlichte dansvloer is de magneet op elk feest, in het begin van de avond staat iedereen er nog vaak omheen, maar zodra het startsein is gegeven of de openingsdans is geweest, zijn de gasten niet meer van de dansvloer te slaan. Een verlichte dansvloer huren, zorgt er dan ook voor dat de dansvloer de hele avond vol zal staan, kortom 100% dansgarantie!
Misschien wil je eens wat anders dan anderen en besluit je de dansvloer te huren voor een beursstand, zeker weten dat beursbezoekers  naar jouw stand komen, want jij trekt de aandacht.

DANSVLOER HUREN BREDA

Zin in een swingend feest? Bij Psound kunt u een gave discovloer huren. Onze verlichte dansvloer is een eye-catcher op elk feest en geeft een echte discofeest uitstraling. De dansvloer zorgt direct voor een feestelijke sfeer en staat garant voor een swingende avond. Deze gave led dansvloer heeft een aantrekkingskracht waar menig man jaloers op is. Alle gasten zullen al snel en met veel plezier de avond op de dansvloer doorbrengen.

Een verlichte dansvloer, is altijd een enorme eye-catcher. Doordat wij gebruik maken van een led pixel dansvloer kunnen we hele dynamische programma’s afspelen, waardoor de dansvloer tot een van de modernste hoort.
Maak uw evenement in Breda compleet met onze verlichte dansvloer.

Onze verlichte dansvloer is 20 vierkante meter groot, 3,5cm hoog en voorzien van schuine randen zodat er geen struikelgevaar meer is. De dansvloer bestaat volledig uit led-verlichting waardoor deze weinig stroom trekt. De dansvloer is erg eenvoudig te bedienen door een SD kaartje te wisselen met programma’s. De prijs van de verlichte dansvloer is 550 euro inclusief btw, schoonmaak, op- en afbouw en transport in de regio Breda. Buiten de regio Breda rekenen we een kilometervergoeding.

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc