Fort Sint Gertrudis.

Een top locatie

Van de moderne Club tot de robuuste Bourgondische zaal!

 

Fort Sint Gertrudis bestaat uit 7 compleet verschillende ruimtes die zich perfect lenen als decor voor de mooiste dag van jullie leven. De Binnenplaats vormt het hart van het monumentale pand uit 1776. Daaromheen bevinden zich bijzondere zalen met een eigen stijl. Geef elkaar het JA-woord in onze Bourgondische Zaal. Waar een prachtige vintage opstelling kan worden gecreëerd. Na het proost moment is het tijd om heerlijk te gaan dineren in onze Apotheek. Voor de feestavond gaan de voetjes van de vloer in onze hippe club. Liever een stoerder feest? Dan is de Fabriek zeker iets voor jullie!

Onze andere locatie, Het Cachot, ligt op 2 minuten lopen van Fort Sint Gertrudis, de locaties zijn daarom perfect te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle ceremonie in Het Cachot en een diner en/of feest in Fort Sint Gertrudis.

Onze weddingspecialist staat klaar om samen met jullie te zorgen dat trouwdag tot in de puntjes wordt verzorgd. Jullie krijgen vanaf het eerste contact te maken met één aanspreekpersoon. Die begeleidt het hele traject van A tot Z. Voor ons is geen enkele bruiloft standaard; elk trouwfeest is voor ons maatwerk.

Kennis maken met onze locatie en weddingspecialist?

www.hierlocaties.nl/trouwlocatie-brabant
info@hierlocaties.nl
0162-727516

Flexibel bedrijf

All in prijzen

Meer dan 12 jaar ervaring

Ik.wil.deze.locatie.boeken

  Contact

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  0
  X

  Titel

  Image
  Desc