Verjaardagen.

DJ verjaardag

Een onvergetelijk verjaardagsfeest met een DJ van PSound!

Gefeliciteerd! Het is je verjaardag en dat betekent feest! Maar wat is een feestje zonder muziek? Met een all round verjaardag DJ van Psound ben je verzekerd van een swingend verjaardagsfeest waarbij de DJ de dansvloer gedurende het feest gevuld houdt.

Een DJ voor je verjaardag

Wanneer je een DJ van PSound inhuurt voor je verjaardag, kun je er zeker van zijn dat het een geweldig knalfeest zal worden. We zorgen ervoor dat we muziek draaien die perfect bij jou en je gasten past, zodat jullie niet van de dansvloer af te houden zijn. Wij werken met drive-in shows, wat inhoud dat we alles verzorgen. Muziek, apparatuur en verlichting. Zo hoef jij niets meer te regelen wat dat betreft. We hebben de keuze uit verschillende shows, zodat jij je feest helemaal kunt personaliseren. Daarbij hebben we verschillende accessoires, zo kunnen we bijvoorbeeld een verlichte dansvloer of een photobooth toevoegen. Je hoeft je verder ook geen zorgen te maken over de apparatuur. Wij hebben namelijk altijd reserve apparatuur bij en zorgen zelfs voor een back-up DJ, zodat jouw feest altijd door kan gaan!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Stap 1: Kies de show

Brons DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Gold DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Apres ski DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
White DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1284,40 (excl. BTW) 1400,00 (incl. BTW)

De beste DJ’s

Jouw wensen staan centraal

Modernste drive-in show

Een verjaardagsfeest organiseren

Elk feestje is bijzonder en geen één feest is hetzelfde. Ongeacht welke leeftijd er gevierd wordt, het boeken van een DJ voor je verjaardagsfeest is dé perfecte keus voor een onvergetelijke verjaardag. Voorafgaand aan het feest heb je persoonlijk contact met onze allround DJ. Jouw wensen zullen uitvoerig besproken worden en denken wij met je mee om jou een onvergetelijke avond te bezorgen. Tijdens het feest kunnen we daarbij voor verzoek kaartjes zorgen, zodat ook je gasten nummers aan kunnen vragen. 

Een DJ voor je verjaardagsfeest inhuren

Bij Psound is het erg makkelijk om een DJ voor je verjaardagsfeest te huren. Wij nemen alle muzikale zorgen uit handen waardoor jij je volledig kunt richten op het vieren van je verjaardag en het beleven van een geweldig feest! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

De beste DJ’s van Nederland

Uitgebreide wensenlijst

Scherpe all inclusive tarieven.

Wat kun je verwachten op jouw verjaardag?

Is jouw datum nog beschikbaar?

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc