Verlichte Dansvloer

Verlichte Dansvloer

Een onvergetelijk feest met Psound!

Verlichte dansvloer

Altijd al een gezellige dansvloer helemaal vol willen hebben die ook nog een kleuren en patronen kan maken?
Een verlichte dansvloer huren verhoogd de dansvreugde en zorgt ervoor dat uw gasten met veel plezier de avond swingend beleven. Daarnaast is dit een magneet die iedereen de vloer optrekt daarom geven wij hierdoor ook 100% dansgarantie.
Misschien wilt u eens wat anders dan anderen en, wilt u de dansvloer huren voor uw beursstand, zeker weten dat beursbezoekers bij u komen, want u staat extra in het licht.

Dansvloer huren Breda en Etten-Leur

Zin in een swingend feest? Bij Psound kunt u een gave discovloer huren. Onze verlichte dansvloeren zijn een eyecatcher op elk feest en geven een echte discofeest uitstraling. De dansvloer zorgt direct voor een feestelijke sfeer en staat gagarand voor een swingende avond. Deze gave led dansvloeren hebben een aantrekkende werking waardoor uw gasten al snel en met veel plezier de avond dansend doorkomen.

Een verlichte dansvloer, is hoe je het ook bekijkt een enorme eyecatcher, en omdat Psound de mooiste heeft, kunt u het beste bij Psound huren.
Laat uw evenement het verlichtte evenement zijn, waar uw gasten of bezoekers nog lang over zullen praten.

Onze verlichte dansvloer is 20 vierkante meter, 3,5cm hoog, voorzien van schuine randen zodat mensen niet snel vallen. Onze dansvloer voorziet ook van led verlichting waardoor het weinig stroom trekt. De dansvloer is erg eenvoudig om te bedienen doormiddel van een sd kaartje te wisselen met programma’s. De prijs van de verlichte dansvloer is 550 euro inclusief btw, transport in de regio Breda daarbuiten komt er kilometer vergoeding bij, ook zit de schoonmaak en af en op bouw erbij inbegrepen.

Fout en stout

Wil u nou eens gek doen, dat kan nu ook goed met onze dansvloer

De beste DJ’s

Jouw wensen staan centraal

Modernste drive-in show

Is jouw datum nog beschikbaar?

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0