Verlichte Dansvloer

Verlichte Dansvloer

Een dansvloer om nooit te vergeten!

Verlichte dansvloer huren

Een verlichte dansvloer is de magneet op elk feest, in het begin van de avond staat iedereen er nog vaak omheen, maar zodra het startsein is gegeven of de openingsdans is geweest, zijn de gasten niet meer van de dansvloer te slaan. Een verlichte dansvloer huren, zorgt er dan ook voor dat de dansvloer de hele avond vol zal staan, kortom 100% dansgarantie!
Misschien wilt u eens wat anders dan anderen en besluit u de dansvloer te huren voor uw beursstand, zeker weten dat beursbezoekers  naar uw stand komen, want u trekt de aandacht.

Dansvloer huren Breda

Zin in een swingend feest? Bij Psound kunt u een gave discovloer huren. Onze verlichte dansvloeren zijn een eyecatcher op elk feest en geven een echte discofeest uitstraling. De dansvloer zorgt direct voor een feestelijke sfeer en staat gagarand voor een swingende avond. Deze gave led dansvloeren hebben een aantrekkende werking waardoor uw gasten al snel en met veel plezier de avond dansend doorkomen.

Een verlichte dansvloer, is hoe je het ook bekijkt een enorme eyecatcher, en omdat Psound de mooiste heeft, kunt u het beste bij Psound huren.
Laat uw evenement het verlichtte evenement zijn, waar uw gasten of bezoekers nog lang over zullen praten.

Onze verlichte dansvloer is 20 vierkante meter, 3,5cm hoog, voorzien van schuine randen zodat mensen niet snel vallen. Onze dansvloer voorziet ook van led verlichting waardoor het weinig stroom trekt. De dansvloer is erg eenvoudig om te bedienen doormiddel van een sd kaartje te wisselen met programma’s.

Discovloer huren

Bekijk hieronder een filmpje van onze discovloer. Op het filmpje is de vloer 20 m2 groot (5×4 m.) en 3,5 cm hoog. Je ziet verschillende discovloer programma’s achter elkaar om een indruk te geven van de vele mogelijkheden en patronen. Onze verlichte dansvloeren vindt je eenvoudig via de volgende link, incl. prijzen: www.psound.nl/verhuur/overige/verlichte-dansvloer/

Is jouw datum nog beschikbaar?

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc