Schuimmachine

180.00 (excl. BTW)
217.80 (incl. BTW)

 Spuit tot 8 meter ver
Compacte schuimmachine
Alleen wateraansluiting en stroom benodigd

Beschrijving

Schuimmachine huren

Schuimparty’s zijn er al sinds de jaren 90, bekend van de schuimfeesten op campings of in discotheken, waar grote schuimmachines gebruikt werden, iedereen die er ooit geweest is, heeft er nog mooie herinneringen aan. Tegenwoordig zijn de grote machines vervangen voor compacte schuimmachines met een grote output. Deze schuimmachines kunnen het schuim tot wel 8 meter ver spuiten! Met deze schuimmachine huren kun je een waar schuimfestijn creëren voor al jouw gasten, dat betekend veel schuimplezier! Denk er wel aan om ook schuimconcentraat mee te bestellen, want het schuimkanon werkt natuurlijk niet alleen op water.

Schuimkanon huren en aansluiten

Een schuimkanon huren is eenvoudig, maar ook het aansluiten en bedienen van dit schuimkanon vergt geen specifieke kennis. Uiteraard leveren wij een complete set inclusief statief, benodigde bekabeling, waterslang en kraankoppelstukken. Het schuimkanon is compact en kan eenvoudig door één persoon op een statief geplaatst worden. Voor het aansluiten van dit schuimkanon volg de volgende stappen:

  1. Sluit de stroom aan op het schuimkanon
  2. Sluit de waterslang aan op het schuimkanon en de kraan
  3. Hang het doorzichtige slangetje in de kan schuimvloeistof
  4. Klaar om bergen schuim te spuiten!

Een schuimkanon huren wordt vaak gedaan voor uiteenlopende evenementen, denk aan een schoolfeest of studentenfeest, examenstunt, buurtfeest, personeelsfeest, kinderfeest of een schuimparty op de camping. Overal een gegarandeerd succes.

Schuimparty organiseren studentenfeest

Wil je een schuimparty organiseren? Een studentenfeest met schuimkanon? Wanneer jullie eens iets anders willen dan een “standaard” studentenfeest, denk dan eens aan een schuimparty, erg populair onder studenten die lekker de beest willen uithangen. Ons schuimkanon kan zowel binnen of buiten gebruikt worden, let er wel op dat er altijd waterresten over blijven bij een schuimparty. Wanneer je een schuimparty binnen viert, is het wel handig als er een afvoerputje aanwezig is. Verder heb je alleen een stopcontact en een wateraansluiting (kraan) nodig. Erg leuk in combinatie met een schuimparty zijn blacklights, deze laten het schuim oplichten en voor de mannen onder ons ook zeer leuk op dames met witte shirts 😉 Jullie schuimparty wordt gegarandeerd een succes!

Schuimkanon examenstunt

De laatste dag in het laatste jaar dat je naar school gaat, wil je met de hele klas natuurlijk een ludieke actie uitvoeren, waardoor de leraren en de rest van de school jullie klas niet meer zullen vergeten. Dit wordt vaak gedaan door een examenstunt. Een leuke examenstunt kan bijvoorbeeld zijn om met een schuimkanon het hele schoolplein onder het schuim te zetten, of juist de hoofdingang te voorzien van een flinke berg schuim. Examenstunts vinden altijd plaats in de zomer, dus de kans op zonnig weer is erg groot. Zie je het al voor je; muziekje erbij en iedereen lekker dansen en gek doen in die enorme berg schuim.

VERGEET NIET OM SCHUIMCONCENTRAAT MEE TE BESTELLEN! Zie hieronder:

Andere suggesties…