Low fog (laaghangende rook)

85.00 (excl. BTW)
102.85 (incl. BTW)

Geeft een wolkeneffect
Produceert laaghangende rook
Vaak gebruikt bij de openingsdans op een bruiloft

SKU: 2813 Category:

Beschrijving

Low fog machine huren

Wilt u letterlijk in de wolken dansen tijdens uw bruiloft of juist een mysterieuze setting creëren tijdens een theatershow? Dan heeft u hiervoor zeker de Low Fog Machine nodig! Deze machine zorgt voor een laaghangend wolkendek over de vloer. In de Low Fog Machine bevindt zich een reservoir die ervoor zorgt dat er condens wordt toegevoegd aan de rook, waardoor deze zwaarder wordt en wordt omgezet in een laaghangend wolkendek. Het wordt gebruikt als sprookjesachtige effect tijdens een openingsdans, als “spooky” sfeer tijdens een Halloween evenement, maar het kan ook ingezet worden tijdens een product-presentatie zoals een auto.  

Laaghangende rook huren bruiloft

U hoeft de machine alleen maar weg te zetten en een beetje water en de meegeleverde low fog vloeistof erin te doen, en de machine produceert mooie laaghangende rook. De machine werkt niet op dry ice/droogijs, maar op vloeistof, dit is een stuk makkelijker en vooral veiliger. De rookmachine is via DMX te bedienen.

Low fog waterbasis huren

Wilt u graag een wolkeneffect op de bruiloft, laaghangende mist of zelfs een mysterieus effect creëren bij halloween, dan is de low fog machine ideaal. Bent u toch opzoek naar een normale rookmachine, zie dan hier ons andere aanbod.
De machine produceert rook die de vloer vult en laag blijft hangen. Zo loopt u binnen een paar minuten op de wolken!