Geluidsset 1: 50-75 personen

70.00 (excl. BTW)
84.70 (incl. BTW)

Compacte maar krachtige speakers
Plug & Play, makkelijk aan te sluiten
Loepzuiver geluid

SKU: 660 Category:

Beschrijving

Professionele geluidsset huren

Wil jij thuis een feestje geven en mag het wel een tandje harder dan de computer speakers? Dan raden we je aan om één van onze geluidssets te huren. Onze professionele speakers zijn compact maar krachtig en tegelijkertijd loepzuiver.

Goede kwaliteit geluid is belangrijk en mag op geen enkel evenement ontbreken. Of het nou om muziek bij een verjaardagsfeest gaat of een spreker bij een presentatie of opening. Goed geluid zorgt voor een toegevoegde waarde en voor een betere beleving. Bij Psound kun je een geluidsset huren voor elke gelegenheid.

Geluidsset 1: 2x QSC K12 Pro speakers op statief incl. bekabeling tot 50 personen. Een perfecte set om te huren voor kleinere feestjes zoals verjaardagen, privé feesten, bruiloften en tuinfeestjes. Met deze set heeft u een zuiver geluid!

QSC K12.2 huren

De set bestaat uit:

  • 2 QSC K12 toppen met ingebouwde versterker van 2000 watt.
  • 2 statieven
  • Alle bekabeling
    Deze set is geschikt voor feesten tot ongeveer 75 personen

Speakers huren

De speakers van QSC zijn zeer eenvoudig in gebruik. De speakers zijn vrij compact en dus gemakkelijk te vervoeren in elke auto.  De geluidsset word geleverd met handleiding en alle bijhorende bekabeling, waardoor de set erg eenvoudig aan te sluiten is. Je kunt ook eenvoudig een microfoon aansluiten op de speakers en los van het muziekvolume het volume van de microfoon regelen.

Let op: Deze geluidsset is geschikt voor feestjes tot 50 personen. Wanneer je dance muziek of hardere stijlen wilt draaien, raden wij aan om voor een grotere set met uitbreiding van een subwoofer te kiezen. Bekijk hier het aanbod van onze andere geluidssets.

Andere suggesties…