Lichtset 8: 2x Blacklight aan statief

45.00 (excl. BTW)
54.45 (incl. BTW)

Glow in the dark effect
Vervanger van halogeenlamp
Hoge lichtsterkte

 

Beschrijving

Blacklights huren

Bent u nog opzoek naar een blacklight voor uw neon party, halloween feestje of misschien wel kinderfeestje? De blacklight produceert veel UV licht en ‘glow in the dark’ gevoelige materialen lichten hierdoor mooi op. Belangrijk is wel dat de ruimte donker is, hoe donkerder de ruimte, des te meer effect krijg je van de blacklight lamp.

Neon verlichting huren

Neon is een ander woord voor blacklight. Vroeger waren alle neon verlichting/blacklight lampen voorzien van halogeen verlichting, tegenwoordig zijn ze vervangen door ledverlichting, waardoor de lamp feller en lichter is en minder warm wordt. De neon verlichting kun je eenvoudig ophangen door de meegeleverde haak, of er een statief bij huren om de neonverlichting aan op te hangen. Dit statief kun je vervolgens op elke gewenste plek plaatsen en in hoogte verstellen.

Blacklight lamp huren

Een blacklight lamp huren is ideaal voor neonpartys , halloween- of kinderfeesten. Maar wordt ook vaak ingezet tijdens een tennistoernooi in the dark, een binnenvoetbaltoernooi of een badmintonwedstrijd in het donker. De lijnen van het veld worden dan gemarkeerd met kleurrijke neontape, welke door de blacklight lamp aangelicht worden. Ook wordt er voor dit soort sportevenementen een bal gebruikt welke neon gevoelige kleuren heeft. Het UV licht valt niet op maar licht wel de neon gevoelige materialen op. Wil jij je blacklight-party helemaal compleet maken met gave effecten, huur er dan ook een laser, discolamp of rookmachine bij? Zie hier ons andere aanbod!

Andere suggesties…