Bellenblaasmachine

40.00 (excl. BTW)
48.40 (incl. BTW)

Professionele bellenblaas machine
Inclusief 5 liter pro bellenblaasvloeistof
Verander uw evenement in een bubbelparadijs

SKU: 574 Category:

Beschrijving

Grote bellenblaasmachine huren

Een grote bellenblaasmachine huren is zeer geschikt voor een openingsdans tijdens een huwelijksfeest, kinderfeestjes, evenementen (buurtfeesten, thuisfeesten) maar ook blacklight party’s. Deze grote bellenblaasmachine is krachtig en is voorzien van 3 dubbele bellenschoepen, die ervoor zorgen dat in 2 minuten tijd uw locatie vol met bellen wordt geblazen. Binnen no time een echt bubbelparadijs dus!

Bubble machine huren

Een bellenblaasmachine wordt vaak ook wel een bubble machine genoemd. Wanneer je de bubble machine huurt, wordt deze geleverd met 5 liter professionele vloeistof, die goed is voor uren aan bubble-plezier! Zo zijn jullie verzekerd dat jullie openingsdans of (kinder)feest een succes wordt!  De bubble machine is eenvoudig in gebruik, je zet hem op een stevige ondergrond weg, vult het vloeistofbakje met bellenblaasvloeistof, sluit de stroomkabel aan en zet de bubble machine aan. In de kortste tijd zweven honderden bellen om je heen. Een superleuk effect!

Bellenblaasmachine openingsdans bruiloft

Willen jullie het huwelijksfeest openen met een romantische openingsdans? Er is niks mooier dan extra romantiek toe te voegen door een grote bellenblaasmachine te huren. Honderden bellen zullen op jullie bruiloft om jullie heen zweven. Wanneer de verlichting van de Dj show op de bellen schijnt, zullen deze ook nog oplichten in de kleur welke de spots of movingheads maken. Belangrijk om te weten is dat onze professionele bellenblaasvloeistof geen vlekken geeft in kleding.

Chauvet B550 bubble king huren

De Chauvet B550 bubble king huren is een verstandige keuze wanneer je op zoek bent naar de koning onder de bubble machines. Compact maar met een enorme output aan bubble, zorgt deze bellenblaasmachine op elk feest weer voor een verbazingwekkend effect. Let the bubble king blow you away!

Specificaties:

  • capaciteit tank: 1.7 liter (56 oz)
  • afmetingen: 48 x 38 x 30 cm
  • gewicht: 5.9 kg
  • meegeleverd wordt:
    • stroomkabel
    • ophangbeugel (hang de bubble king altijd recht/waterpas op)
    • 5 Liter pro bellenblaasvloeistof