Lichtset 6: Kinderdisco feestpakket

45.00 (excl. BTW)
54.45 (incl. BTW)

4 lichteffecten op statief
 Incl. rookmachine
Eenvoudig aan te sluiten

Beschrijving

Kinderdisco feestverlichting huren

Ben jij jarig en wil je een kinderdisco geven voor al jouw vriendjes en vriendinnen, naast de kindercola mag natuurlijk een gave lichtshow niet ontbreken. Door ons kinderdisco feestverlichting huren, weet je zeker dat je vrienden met een open mond staan te kijken. Tientallen lichtstralen die dansen door de rook en van je huiskamer een waar kinderdisco maken. Jouw feest zal niemand meer vergeten.

Minidisco lampen huren

Tijd voor minidisco, denkt terug aan die leuke tijd op de camping met elke avond minidisco, al die bekende leuke liedjes en dansen tot je erbij neerviel. Haal de minidisco naar huis, alleen dan nog professioneler met door onze minidisco lampen te huren. Een complete set met statief, lichteffecten en natuurlijk een rookmachine. Minidisco was nog nooit zo leuk.

Kinderfeest feestpakket huren

Voor elk kinderfeest is dit feestpakket perfect om te huren, dansen alsof er niemand kijkt en los gaan met al je vriendjes en vriendinnen van links naar rechts. Maak het goed donker in de ruimte en de kinderen kijken hun ogen uit op het kinderfeest. Door dit feestpakket te huren zorg jij het WOW-effect op je feest. De verlichting is eenvoudig aan te sluiten en gebruikt heel weinig stroom.

Andere suggesties…