Lichtset 5: 2x movinghead aan statief

75.00 (excl. BTW)
90.75 (incl. BTW)

2 movingheads aan statief
Incl. rookmachine
Plug & play: gemakkelijk aan te sluiten

SKU: 794 Category:

Beschrijving

Professionele lichtset huren

Wil u graag een professionele lichtset huren? Lichtset 2 bestaat uit 2 movingheads aan een statief. Wat is een movinghead?  Een movinghead is een dynamisch bewegende lamp met 50watt led verlichting erin. De movinghead kan 540 graden draaien en heeft 2 standen bij handmatig gebruik: snel en langzaam. De lamp bied veel mogelijkheden en is geschikt voor kleine tot middelgrote feesten.

Licht movingheads huren

De showtec phantom 50 led movinghead kan 540 graden horizontaal draaien en 270 graden verticaal. De lamp heeft 9 verschillende kleuren en veel figuurtjes. Een van de effecten die erop zit is stroboscoop. De lamp is DMX aan te sturen; dit betekend dat je via je laptop of lichtcontroller de lamp kunt bedienen. Ook heeft de lamp standaard programmas en zit er een ingebouwde microfoon in, zodat de movinghead op de muziek kan bewegen.

Movingheads statief huren

Wil u graag de lichtset met 2 movingheads aan statief huren voor uw kleine tot middelgrote evenement? Bij deze lichtset adviseren wij altijd om een rookmachine of fazer te huren. Zo kunt u de lichtstralen en het volledige effect zien. Bekijk hier onze andere lichtsets en rookmachines.

  

Specificaties (Per stuk): 

Stroomverbruik: 50 Watt 

Gewicht: 5,6 KG