Lichtgevende armbandjes 100 stuks

13.76 (excl. BTW)
15.00 (incl. BTW)

Sfeer gadget om uit te delen
Verpakt per 100 stuks
De dansvloer verlicht door armbandjes

SKU: 676 Category:

Beschrijving

Lichtgevende armbandjes kopen

Lichtgevende armbandjes geven een bijzonder sfeervol effect aan jullie huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Het is altijd leuk de gasten nog met een extra gadget te verassen, deel ze uit of gooi ze de dansvloer op en de dansvloer zal nog nooit zo dynamisch verlicht zijn als voorheen. De verlichte armbandjes zijn eenvoudig in gebruik, breek het armbandjes een aantal keer in verschillende richtingen, je hoort dan een krakend geluid en het armbandje zal oplichten. Schudt het lichtgevende armbandje vervolgens, zodat deze volledig verlicht is. De lichtgevende armbandjes worden geleverd in een koker van 100 stuks armbandjes en 100 stuks polsbandsluiting, waarmee polsbandjes gemaakt kunnen worden of je meerdere armbandjes aan elkaar kunt maken.

Verlichte armbandjes Bruiloft

Naast dat het een sfeervolle toevoeging is aan jullie feest kan het ook erg handig zijn verlichte armbandjes te gebruiken op jullie bruiloft. Sommige bruidsparen kiezen ervoor om niet in de rij te gaan staan tijdens het feest om felicitaties in ontvangst te nemen, maar het bruidspaar maakt entree wanneer iedereen er is en gaat zelf bij alle gasten langs om een praatje te maken. De gasten die ze vervolgens gesproken hebben krijgen dan een verlicht armbandje, zodat het bruidspaar weet wie ze nog moeten spreken op hun huwelijksfeest. Belangrijk om te weten is dat onze verlichte armbandjes van professionele kwaliteit zijn en niet lekken, ten op zichte van de verlichte armbandjes te koop bij de goedkopere winkels.

Neon armbandjes kopen

Neon armbandjes of ook wel verlichte armbandjes of blacklight armbandjes genoemd, worden vaak gebruikt bij neon of blacklight party’s, als extra aankleding van de gasten. Bij neon party’s worden vooral veel felle (neon gevoelige) kleuren gebruikt, welke oplichten bij het gebruik van blacklights of UV lampen. De neon armbandjes zijn daardoor de perfecte aanvulling voor een blacklight feest.