LOVE Letters. 1,30 m. hoog

123.97 (excl. BTW)
150.00 (incl. BTW)

 1,30 m. hoog
Ideaal bij de ceremonie
Mooie achtergrond tijdens fotomoment

SKU: 2416-1 Category:

Beschrijving

LOVE letters huren

Niet meer weg te denken op een bruiloft zijn de LOVE letters huren. Een mooie decoratieve invulling bij de ceremonie, jullie 2 op de foto met op de achtergrond de grote LOVE letters. Ook ontzettend gaaf in de feestzaal, vooral wanneer het donker is of verhoogd als achtergrond achter onze Vintage DJ show.

Grote lichtletters huren

De lichtletters zijn 3D, waardoor ze zelf kunnen blijven staan en ze zijn 1,30 m. hoog.  Het totale woord LOVE is zo’n 4 m. breed. Alle lichtletters zijn voorzien van ledlampjes, onze grote lichtletters huren is dan ook geen probleem wanneer er weinig stroom voorhanden is op locatie. Omdat de grote lichtletters ook echt groot zijn en niet makkelijk in een auto passen, worden deze altijd door Psound geleverd, de leveringskosten zijn afhankelijk van de locatie.

Bruiloft lichtletters huren

Onze Lichtletters worden vooral gehuurd bij bruiloften en dan met name tijdens de ceremonie. Wist u trouwens dat wij ook de geluidstechniek tijdens de ceremonie verzorgen? De bruiloft lichtletters worden altijd gehuurd voor 1 dag, dat betekend dat de bruiloft lichtletters na de ceremonie nog verplaatst kunnen worden naar het huwelijksfeest, waar het woord LOVE nog mooier tot zijn recht komt doordat het donkerder is in de feestzaal.

Andere suggesties…