Showtec Starsky sterrendoek

45.00 (excl. BTW)
54.45 (incl. BTW)

Zwart doek met witte leds
Voorzien van klitteband aan 3 zijdes
6m. lang bij 3m. hoog

Wordt geleverd zonder bevestigings-frame

Categories: ,

Beschrijving

Sterrendoek huren decoratie

Met dit sterrendoek belanden u en uw gasten in een mooie sterrenhemel. Het is een doek van wel 6 meter breed en 3 meter hoog. Met zijn vele lampjes creert het een een gezellig effect en lijkt het alsof u zich in de ruimte bevind.

Sterrenhemel decoratie huren

De sterrendoek, of ook wel sterrenhemel genoemd word vaak gebruikt bij kerstvoorstellingen of kerstborrels, feestjes en drive-in shows, en word vaak gebruikt als achtergrond decoratie, maar is ook te gebruiken als scheidingswand. Deze sterrenhemel heeft een chique uitstraling.

Chique decoratie huren

Wil u graag chique decoratie huren voor uw kerst evenement, drive-in show of ander feest waar u deze mooie sterrenhemel / sterrendoek als decoratie wilt gebruiken, twijfel dan niet en tover uw evenement om tot een universum!
Zie ook ons andere aanbod van decoratie.

Sterrendoek Huren

Naast de egale zwarte backdrops kunt U kunt ervoor kiezen om voor een sfeervolle backdrop te kiezen. Zo is er een variant beschikbaar met witte lichtjes, ook wel sterrendoek genoemd. Het sterrendoek heeft een afmeting van 6 m x 3 m en kunnen zowel horizontaal als verticaal opgehangen worden. Een sterrendoek zal uw feest of evenement net een andere sfeer geven. De sterrendoeken plaatsen wij vaak als achterwand bij DJ shows voor bruiloften, bedrijfsfeesten en kerst shows, maar worden ook vaak ingezet bij kerst evenementen, als sfeervolle aankleding.

 

Andere suggesties…