Geluidsset 2: 100-125 personen

110.00 (excl. BTW)
133.10 (incl. BTW)

Compacte maar krachtige geluidsset
Plug & Play, makkelijk aan te sluiten
Makkelijk te vervoeren

SKU: 1271 Category:

Beschrijving

Professionele geluidsset huren bij Psound

Goede kwaliteit geluid is van groot belang en mag op geen enkel evenement ontbreken. Of het nou om muziek bij een verjaardag gaat of een spreker bij een presentatie of opening. Goed geluid zorgt voor toegevoegde waarde en voor een betere beleving. Bij Psound kunt u een geluidsset huren voor elke gelegenheid.

Speakersset huren QSC K12 & QSC KLA181

De set bestaat uit 3 speakers:
2 QSC K12 tops, 2 compacte maar krachtige topspeakers, met een vermogen van 2000 watt per top.

QSC KLA181 subwoofer, een krachtige subwoofer die een veel bass levert.

Alle bekabeling en statieven zijn bij de set inbegrepen en het is makkelijk aan te sluiten.
Deze set is geschikt voor feesten van 100 tot 125 personen.

Speakers huren

De speakerset van QSC is zeer eenvoudig in gebruik. De speakers zijn vrij compact en dus gemakkelijk te vervoeren in elke auto.  De geluidsset word geleverd met handleiding en alle bijhorende bekabeling, waardoor de set erg eenvoudig aan te sluiten is. Deze set is ook eenvoudig aan te sluiten met een microfoon. Het feest kan dus zo beginnen!

Let op: Deze geluidsset is geschikt voor feestjes tot 100 tot 125 personen. Wanneer u house of hardere stijlen wil draaien, raden wij aan om voor een grotere set met uitbreiding van de subwoofer te kiezen. Bekijk hier het aanbod van onze andere sets.

Geluidsset 2: 2x QSC K12 + subwoofer incl. bekabeling. Een perfecte set om te huren voor kleinere feestjes zoals verjaardagen, privé feesten, bruiloften en tuinfeestjes. Met deze set heeft u een zuiver geluid met een volle bass!

 

 

 

Andere suggesties…