Touchscreen TV 65 inch

240.00 (excl. BTW)
290.40 (incl. BTW)

Smart led TV
Touchscreen
Diverse aansluitingen
65 inch beelddiagonaal

SKU: 2397-1-1 Category:

Beschrijving

Wil je je presentatieskills naar een hoger niveau tillen, dan is de touchscreen TV 65 inch (groot) zeker een goede toevoeging. Met een touchscreen TV heb je de perfecte mix van technologie en functionaliteit, wat een blijvende indruk achter zal laten bij je publiek. Of je nu een belangrijke bedrijfspresentatie wilt geven, een educatieve workshop geeft of een quiz wilt houden tijdens een jubileumfeest: een touchscreen TV 65 inch (groot) huren is een toevoeging voor je presentatie.

Waarom een touchscreen tv huren?

Er zijn verschillende voordelen voor een touchscherm 65 inch huren. Zo verhoog je de interactiviteit, omdat het publiek van je evenement of presentatie actief deel kan nemen en kan communiceren met de inhoud op het scherm. De touchscreen-functie voegt hierbij ook een nieuwe dimensie toe aan je event of presentatie. De grootte van de touchscreen TV 65 inch zorgt er bovendien voor dat de inhoud duidelijk en leesbaar wordt gepresenteerd. Zo zal elk detail zichtbaar zijn: zelfs voor mensen die het verste weg staan van het scherm. 

Een goed touch scherm 65 inch huren

Wil je een goed touch scherm 65 inch huren, dan ben je bij Psound zeker aan het juiste adres. Onze touchscreen tv is gebruiksvriendelijk en daardoor is het erg gemakkelijk om deze te bedienen. Je hebt dus geen uitgebreide technische kennis nodig om met de touchscreen TV 65 inch (groot) te kunnen werken. Natuurlijk staat het team van Psound voor je klaar, wanneer je vragen hebt of assistentie nodig hebt bij het gebruiken van de touchscreen TV 65 inch. Daarnaast is het mogelijk om het scherm aan te sluiten op verschillende soorten apparaten, zoals een laptop, tablet of Macbook. Zo kan je evenement vlekkeloos verlopen!

Bij Psound een touchscreen TV 65 inch (groot) huren

Of je nu een touchscreen TV 65 inch wilt huren voor een bedrijfsevenement, jubileumfeest of bruiloft: ons scherm voegt een element van interactiviteit en gemak toe aan het feest. Laat je publiek versteld staan van de visuele pracht en creëer een memorabele ervaring. 

Daarnaast bieden we nog veel meer mogelijke toevoegingen voor je evenement, zoals geluidsinstallaties, verlichting of DJ-apparatuur. Weet je niet zeker wat je precies nodig hebt? Neem dan zeker contact met ons op, we helpen je graag verder!