2x 46 inch TV scherm op statief

180.00 (excl. BTW)
217.80 (incl. BTW)

Smart led TV’s
Diverse aansluitingen
Mat scherm, geen spiegeling
120 cm beelddiagonaal

SKU: 639 Category:

Beschrijving

TV HUREN 46 INCH PRESENTATIE

Onze TV’s zijn uitermate geschikt voor het afspelen van presentaties voor de meest uiteenlopende evenementen. Denk hierbij aan een TV huren voor een beurs, de opening van een bedrijfspand of een ander zakelijk evenement. Onze Tv’s zijn Full HD smart TV’s welke voorzien zijn van vele aansluitmogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan VGA, HDMI, USB. Onze set bestaat uit 2 Tv’s op statief incl. de benodigde bekabeling en een HDMI splitter om op beide TV’s hetzelfde beeld weer te geven.

TV HUREN BRUILOFT

Vaak wilt het bruidspaar voor hun bruiloft een TV huren om foto’s af te kunnen spelen van vroeger. Ook wordt er regelmatig aan het begin van een huwelijksfeest een “same day edit” (eerste versie van een filmpje van de videograaf) getoond om de feestavond mee af te trappen. Daarnaast kunnen er gasten zijn die een grappig filmpje gemaakt hebben en dit op de TV willen tonen. Een TV scherm huren is hier een perfecte oplossing voor.

TV HUREN BREDA/ETTEN-LEUR

Veel evenementen en bruiloften vinden plaats in het bourgondische Breda. Psound is gevestigd in Etten-leur, wat een steenworp af ligt van Breda, dit maakt het voor veel klanten makkelijk om een TV scherm bij Psound in Etten-leur te huren omdat de transportkosten interessant zijn.

Beeldscherm huren