Vintage DJ show gedurende 5 uur

779.82 (excl. BTW)850.00 (incl. BTW)

Vintage/retro DJ show voor 150 personen
Perfecte sfeer voor een festivalbruiloft
De stijl van vroeger met ook de muziek van nu

SKU: 2377 Category:

Beschrijving

Vintage DJ show huren

Geef je een bruiloftsfeest met een vintage thema of een retro look? Dan is onze unieke vintage drive-in show echt iets voor jullie! Bij Psound kun je een prachtige Vintage show huren van klein tot groot.

Retro DJ show huren

Het Vintage DJ meubel is gemaakt van gerecycled hout, waardoor het een retro uitstraling heeft. Het is ook mogelijk om ledverlichting aan te zetten, waardoor het meubel een sfeervolle uitstraling krijgt. Achter ons meubel staan 3 retro lampen op statief met oneindig veel mogelijkheden. Hierdoor wordt met een passende lichtshow de perfecte sfeer gecreëerd. Daarnaast is de vintage drive-in show aangekleed met diverse decoratie objecten.

Onze vintage show wordt ook vaak geboekt bij festival bruiloften.

Vintage DJ boeken

De Vintage DJ is ook volledig in stijl gekleed. Trek jullie kleren van vroeger uit de kast, waan je gedurende het feest weer terug in de tijd en swing er lekker op los.

Hebben jullie aanvullende wensen? dan denken we graag met jullie mee.

Festival DJ huren

Onze Vintage DJ show past perfect op festivals, denk bijvoorbeeld aan een foodtruckfestival met een klein podium om iedereen te voorzien van die vergeten hits van vroeger. Om het festival plaatje compleet te maken hebben we ook kaarslampen in de verhuur en wat denk je van onze unieke jaren ’60 Vespa Photobooth?  Ook onze grote verlichte LOVE letters van hout zijn een graag geziene decoratie op elke festivalbruiloft.