White DJ show incl. DJ gedurende 5 uur

1284.40 (excl. BTW)
1400.00 (incl. BTW)

White drive-in show voor 150 personen
Voor een luxe witte uitstraling
Met bewegend licht

SKU: 2649 Category:

Beschrijving

EXCLUSIVE WHITE SHOW VOOR BRUILOFTSFEESTEN

Onze Deluxe White show heeft een exclusieve uitstraling. Op huwelijksfeesten worden vaak de kleuren wit/paars toegepast en wij spelen hier perfect op in met deze Drive-in show. Uiteraard bestaat de deluxe white show uit oneindig veel lichtprogramma’s, welke zorgen voor een gezellige sfeer op het juiste moment.

EXCLUSIVE WHITE SHOW HUREN

De deluxe white show bestaat uit ons strakke hoogglans witte DJ meubel voorzien van ledverlichting, met daarnaast 4 witte hoogglans zuilen in 2 verschillende hoogtes met bewegend licht. Door middel van een hazer (lichte rookmachine) worden de stralen van de verlichting zichtbaar, waardoor een prachtige bewegende lichtshow ontstaat.

Met deze bruiloft Drive-in show wordt een stijlvolle sfeer gecreëerd met een luxe uitstraling. Jullie gasten zullen onder de indruk zijn en hier nog lang over napraten.

EXCLUSIVE WHITE SHOW VOOR ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Doordat onze deluxe white show een stijlvolle uitstraling heeft is deze show uiteraard ook voor bedrijfsfeesten te boeken en zeer goed te combineren met livemuziek zoals bijv. een saxofonist. Tevens kunnen we naast deze show Tv schermen plaatsen voorzien van bijvoorbeeld het bedrijfslogo of een fotopresentatie.