Schoolfeest DJ show incl. DJ gedurende 5 uur

917.43 (excl. BTW)
1000.00 (incl. BTW)

Schoolfeest DJ show gedurende 5 uur
Perfecte DJ show om de school op z’n kop te zetten
Een groot feest voor de jonge generatie!

SKU: 2377-1-1-1-1 Category:

Beschrijving

SCHOOLFEEST DJ HUREN

Organiseren jullie een schoolfeest en willen jullie daar een te gekke allround DJ huren? Dan zijn jullie bij Psound aan het juiste adres! Psound heeft een team van Dj’s die perfect weten in te spelen op de jonge doelgroep. Een schoolfeest draagt bij aan de sfeer op school, omdat mensen elkaar eens op een andere manier zien. Van kerstgala tot eindfeest, Psound maakt er een geweldig feest van!

SCHOOLFEEST DRIVE-IN SHOW HUREN

komt daar een hoop bij kijken. Eén van de belangrijkste dingen bij een feest is natuurlijk de muziek. Om te zorgen dat de muziek perfect is, zullen wij in samenwerking met jullie de perfecte nummers uit kiezen. Voor het feest kunnen er nummers doorgegeven worden die echt gedraaid moeten worden, maar dit kan natuurlijk ook tijdens het feest door middel van onze verzoekkaartjes!

BLACKLIGHT PARTY

Willen jullie de hele aula omtoveren tot een grote blacklightparty? Dan is het mogelijk bij ons een neonparty te huren. Met een witte dresscode zullen de felle kleuren op alle kledingstukken te zien zijn. Ook hebben wij lichtgevende armbandjes, LED foamsticks en neontape voor op de vloer om de sfeer tot een hoger niveau te tillen!

EXAMENSTUNT

Zit je in je examenjaar en ben je nog op zoek naar een leuke examenstunt? Wij van Psound hebben verschillende apparatuur om een onvergetelijke stunt uit te halen. Zo kun je denken aan een sneeuwmachineschuimkanon of een confettikanon. Ook voor een geluidsinstallatie kunnen jullie bij ons terecht. Zo kun je tijdens de lessen een enorm groot feest in de aula organiseren!