Verlichte sparkle dansvloer 5×5 m. (25 m2)

619.83 (excl. BTW)
750.00 (incl. BTW)

Modernste technologie
100 led pixels per m2
25 vierkante meter

SKU: 2388-1 Categories: ,

Beschrijving

Klik op de laatste foto om een filmpje van de dansvloer te zien.

Verlichte Sparkle dansvloer huren Etten-leur

Een verlichte dansvloer is tegenwoordig niet meer weg te denken op een goed feest. Het is verstandig om een verlichte dansvloer te huren, want een verlichte dansvloer is altijd weer een magneet op ieder huwelijksfeest of bedrijfsfeest. Zodra het startsein gegeven wordt, staan de mensen op de dansvloer tot het einde van de avond, het blijft toch altijd weer een bijzonder iets. Deze verlichte dansvloer is voorzien van maar liefst 2500 witte led pixels die om en om aan gaan ‘Sparkle’. De dansvloer is te huur in Etten-leur, maar uiteraard leveren wij ook in de brede regio, denk aan Breda, Roosendaal, Rucphen, Sprundel, Sint Willebrord, Bergen op Zoom, Zevenbergen, enz.

Dansvloer huren

Wanneer u de dansvloer wilt huren, wordt deze altijd door ons geleverd en opgebouwd. Tevens zorgen wij er bij het huren van de dansvloer voor dat deze na het feest een grote schoonmaakbeurt krijgt en wordt afgebouwd. Houdt qua transportkosten rekening met 0,40 per gereden kilometer vanaf Etten-leur en voor op- en afbouw incl. reistijd rekenen wij eenmalig 90,- excl. btw.

Led dansvloer huren Breda

Tegenwoordig zijn alle nieuwste techniek van led modules voorzien, zo ook onze led dansvloer. Simpelweg omdat er met led heel veel mogelijk is en het stroomverbruik laag is. Een led dansvloer huren in de regio Breda is eenvoudig, vraag vrijblijvend een offerte aan door de dansvloer in de winkelmand te plaatsen, je ontvangt dan snel een offerte van ons, geef akkoord en het feest kan beginnen.