Tuk Tuk Photobooth

596.33 (excl. BTW)
650.00 (incl. BTW)

Unieke Vespa Photobooth
Onbeperkt prints
Inclusief bediening

SKU: 602-1 Category:

Beschrijving

WAT IS EEN PHOTOBOOTH? 

Een photobooth is een ander woord voor fotohokje, je maakt alleen of met een groepje met gekke atributen een foto en deze wordt direct uitgeprint. Tegenwoordig heb je veel verschillende varianten zoals een busjecaravan, fotokastje of een fotospiegel. Noem het maar op. 

Fotobooths zijn een van de snelst groeiende trends, steeds vaker zie je een fotobooth op allerlei evenementen van groot tot klein, heel vaak op een huwelijksfeest. Een photobooth is een ideaal stukje entertainment om een evenement/feest te laten slagen. Daarom kun je bij PSound een photobooth huren, bijvoorbeeld voor je bruiloft of voor een ander feest. Altijd voordelig en de beste kwaliteit foto’s!

EEN UNIEKE PHOTOBOOTH HUREN?

Wil je graag een photobooth huren voor je feest? Wij hebben in ons assortiment een bijzondere fotobooth, namelijk een omgebouwde Piaggo ape. Nu zul je jezelf wel afvragen wat is een een Piaggo ape? DPiaggo Ape of ook wel Vespa  genoemd is een driewielige bedrijfswagen uit Italië. De Piaggio is gemaakt door Italiaanse vakmanschap in 1948, sommige mensen vinden de Piaggio ook erg lijken op een tuktuk! Wij noemen de Piaggio, Vespa omdat dit net wat makkelijker praat in de volksmond. En deze geweldige Vespa is nu een mooie photobooth geworden die kunt huren voor je bruiloft of een ander feest. 

De Vespa is opgeknapt door mensen met een passie, er is ruim een half jaar aan gewerkt. Het resultaat mag er zijn! Ze hebben gekozen voor een unieke vintage lookin een pastegroene uitvoering. Het interieur van de Vespa is bekleed met authentieke Italiaans olijfhout, waarin de camera en het touchscreen zitten verwerkt.  De Vespa is op een milieu vriendelijke manier omgebouwd met materialen van tweedehandse oorsprong, dit past goed bij de vintage uitstraling van de Vespa. Zo maak je jouw feest compleet met een unieke photobooth. Meer weten? Neem gerust contact met ons op als je onze Vespa photobooth wilt huren.

PHOTOBOOTH HUREN BRUILOFT

Onze Vespa photobooth is een prachtige verschijning op jullie bruiloft. Alle gasten kunnen onbeperkt foto’s maken, vermomd met gekke attributen zoals brillen, hoeden, boa’s, opblaasinstrumenten en nog veel meer. Vaak kiest het bruidspaar ervoor om naast de photobooth op de bruiloft, ook een papieren gastenboek te leggen, waarin iedereen een foto kan plakken. Wij zorgen er dan voor dat er voldoende worden afgedrukt. De photobooth op jullie bruiloft word op basis van 3 uur geplaatst. Dit kan al gedurende het diner of tijdens het hele feest. We zorgen tijdens het feest voor 1 persoon bediening, zodat je weet dat de pohotbooth altijd werkt. Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerd fotokader door ons te laten ontwerpen met jullie namen en de trouwdatum. Onze unieke photobooth huren op jullie bruiloft zorgt voor mooie herinneringen en een leuk entertainment. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over een photobooth huren voor jullie bruiloft.

DE MOOISTE HERINNERINGEN! 

Door een photobooth te huren, creëer je de mooiste herinneringen. De photobooth print de foto’s direct uit zodat je de foto’s mee naar huis kunt nemen of in een leuk gezamenlijk boek kunt plakken. Er is niks leuker dan terug denken aan een evenement, feestje of juist de mooiste tijd van je leven, je bruiloft. Een leuke foto is het ideale middel om je mooie herinneringen weer her te beleven! Genoeg reden dus om een photobooth te huren voor ieder feest, van bruiloft tot bedrijfsuitje. 

MAKKELIJK IN GEBRUIK 

Als je een photobooth gaat huren, dan wil je dat deze efficiënt en makkelijk te gebruiken is. Daar begrijpen we maar al te goed! Onze stijlvolle Vespa heeft een ingebouwd touchscreen met geen ingewikkelde opties en is voorzien van een professionele kwaliteit cameraMet een druk op de knop rollen de foto’s binnen 30 seconden uit de photobooth. Klaar om mee te nemen, maar natuurlijk kun je alle foto’s ook digitaal naar je zelf toesturen.  

WAT KOST EEN PHOTOBOOTH HUREN?

De photobooth die je bij ons kunt huren voor je bruiloft of ander feest, wordt altijd door ons vervoerd op een trailer, maar is op locatie makkelijk te plaatsen omdat de photobooth mobiel is.  Zolang er geen trappen zijn en een dubbele deur aanwezig is, kan de Vespa zelfs binnen staan. 

De Photobooth kost € 750,- incl. btw, op- en afbouw, assistentie, onbeperkt prints, op basis van 3 uur. Het enige wat erbij komt zijn de reiskosten, deze bedragen € 0,50,- p. km.  Gezien wij de photobooth op jouw feest leveren door heel Nederland, kunnen we aan de reiskosten geen vast bedrag hangen.

Wanneer je de photobooth wilt huren in combinatie met één van onze DJ shows, wordt de prijs een stukje interessanter, dan kost de photobooth namelijk € 750,- incl. reiskosten en staat deze zelfs 5 uur lang op jullie feest te shinen.

LEUKE PROPS 

Als je voor de Vespa staat begint het plezier echt. De bedoeling van de photobooth die je bij ons kunt huren, is om toffe foto’s te maken, maar met onze te grappige props worden ze nog toffer! Met props zoals brillen, hoedjes, opblaas-gitaren, Italiaanse maskers, boa’s, snorren en veel meer. Je kunt het zo gek mogelijk maken verwissel van prop of pose na elke foto. Onze props zijn leuk voor jong en oud dus aarzel niet en trek je gekste bek. 

FOOD TRUCK FESTIVAL 

We zouden niet weten wat naast lekker eten leuker zou kunnen zijn op een food truck festival dan een fotobooth Zijn het de props of is het de ingerichte photobooth met Italiaanse uitstraling? We weten een ding zeker, je gaat een leuke tijd tegemoet met een overvloed aan verschillend lekker eten en natuurlijk de leukste fotos. Foodtrucks  en een photobooth zijn de perfect combinatie. 

PHOTOBOOTH HUREN VOOR BEDRIJFSFEEST

De photobooth is op geen enkel feest meer weg te denken en daarmee op perfect voor bedrijfsfeestenonze photobooth verwelkomt je gasten in een italian style. Doormiddel van de leuke props worden jullie gasten geëntertaind. Nadat een van je eerste gasten het plezier van de fotobooth hebben ontdekt zal de rest snel volgen! De photobooth zorgt voor een gezellige informele sfeer. Door de genomen foto’s zullen je gasten nog lang over het feest na praten. Je photobooth kun je gemakkelijk online huren. Wil je meer informatie over een photobooth huren voor je bruiloft? Neem dan zeker even contact met ons op/