Kerst DJ show incl. DJ gedurende 5 uur

1009.17 (excl. BTW)
1100.00 (incl. BTW)

Kerst DJ show gedurende 5 uur
Perfecte DJ show voor uw kerstfeest
Gegarandeerd feest met het hele bedrijf!

SKU: 2377-1-1 Category:

Beschrijving

All I want for Christmas…

KERST DJ HUREN

Bij Psound kunt u ook een Kerst DJ inhuren! Was het een succesvol jaar of juist een jaar met uitdagingen? Kerst is DE gelegenheid om door middel van een kerstfeest of kerstborrel het jaar leuk met elkaar af te sluiten. Met een Kerst DJ van Psound bent u verzekerd van een feestelijke avond met collega’s om nooit te vergeten!

EEN KERSTBORREL ORGANISEREN OF EEN KNALLEND KERSTFEEST

Een kerstborrel organiseren kan een hele klus zijn, maar met een Kerst DJ van Psound hoeft u zich in ieder geval geen zorgen meer te maken over de muziek. Of u een gezellige borrel wenst of een knallend kerstfeest, het is allemaal mogelijk. Onze Kerst DJ verzorgt de muziek geheel naar uw wensen en blijft ook gedurende het feest hierop inspelen. Iedereen zal nog lang over deze leuke kerstborrel napraten. Een onvergetelijke avond is gegarandeerd!

OUD EN NIEUW DJ HUREN

Ook een Oud en nieuw DJ huren is mogelijk bij Psound.

Wilt u voor het bedrijf een nieuwjaarsorrel of een nieuwjaarsfeest organiseren en zoekt u nog de juiste muziek en aankleding om er een echt feest van te maken? Dan bent u bij Psound aan het juiste adres. Met een nieuwjaars DJ van Psound bent u verzekerd van een geslaagd personeelsfeest!

EEN NIEUWJAARSFEEST OF EEN NIEUWJAARSBORREL SAMEN MET COLLEGA’S

Het nieuwe jaar vieren met collega’s tijdens een gezellige nieuwjaarsborrel? Of juist het jaar knallend tegemoet met een gaaf nieuwjaarsfeest? Met een nieuwjaars DJ huren bij Psound bent u gegarandeerd van een spectaculair nieuwjaarsfeest! Een avond met muziek voor iedereen, een alround oud en nieuw DJ die zijn publiek perfect aanvoelt, een spectaculaire drive-in show en confetti shooters om het jaar letterlijk knallend met elkaar in te gaan. Bij Psound denken we graag met u mee om samen met u een onvergetelijke nieuwjaarsborrel te organiseren. Een oud en nieuwe feest organiseren samen met Psound wordt een nieuwjaarsfeest om nooit te vergeten en waar collega’s nog lang over napraten.

ANDERE GELEGENHEDEN MET DJ MUZIEK

U kunt één van onze alround DJ’s boeken voor uw personeelsborrel, maar uiteraard kunt u ook voor alle andere gelegenheden bij ons terecht. Of het nu gaat om uw bruiloft of een zakelijke evenement, het is allemaal mogelijk.

PERSOONLIJKE SERVICE

Psound staat voor persoonlijk contact en we vinden dit zeer belangrijk. We bespreken uw wensen en muziekkeuzes en vertalen dit door naar een volle dansvloer. Daarnaast geven we tips vanuit onze jarenlange kennis en ervaring. Zo weet iedereen van tevoren waar hij of zij aan toe is en heeft u het personeelsfeest volledig onder controle.