DJ meubel led

60.00 (excl. BTW)
72.60 (incl. BTW)

RGB led verlichting
Alle kleuren mogelijk
Voorgeprogrammeerde disco programma’s
LET OP: Meubel weegt zo’n 150 kg, betreft een grote kist

SKU: 1202 Category:

Beschrijving

DJ meubel led huren

Ons led DJ meubel is een 2 m. lang meubel en heeft 4 vakken met RGB led verlichting aan de voorkant, de ledverlichting in de vakken zijn volledig instelbaar via de ingebouwde en voorgeprogrammeerde lichtcontroller. Zo kan er voor gekozen worden de vakken aan de voorkant in elke vaste kleur in te stellen, of er voorgeprogrammeerde programma’s over te laten lopen. Er kan door de klant zelf voor gekozen worden of de kleuren statisch moeten zijn, of dat het meer disco effect wordt.

Universele DJ booth huren

Deze universele led DJ booth huren is mogelijk voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, huwelijksfeest of bedrijfsfeest, dit Dj meubel past overal bij. Het meubel biedt plaats voor een Pioneer DJ set of Pioneer DJ controller en heeft voor de DJ een ideale werkhoogte van 90 cm hoog. Links en rechts van de DJ zijn 2 uitklapbare tafeltjes voor het plaatsen van een laptop, drankje of andere benodigdheden

Verlicht DJ meubel huren

Het verlicht DJ meubel is uitgevoerd met RGB led verlichting, volledig om elk vak waardoor en mooie egale kleur ontstaat. Het paneel bestaat uit het meest stevige plexiglas wat er bestaat en is niet breekbaar. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken dat er een gat in het plexiglas komt doordat iemand met zijn knie er tegenaan stoot. Dit maakt ons verlicht led DJ meubel huren, de perfecte DJ booth voor elke gelegenheid.