DJ meubel Apres ski (voorzetmeubel)

40.00 (excl. BTW)
48.40 (incl. BTW)

Houten DJ voorzetmeubel
Voorzien van ski’s
Ideaal voor Après ski party’s & oktoberfeesten

SKU: 2653 Category:

Beschrijving

Dit DJ meubel betreft een voorzetpaneel/ voorzetmeubel, vandaar de prijs. Dit meubel kun je bijv. met spanbanden tegen een tafel aanmaken. Wil je nou zeker zijn dat alles als een huis blijft staan en de DJ set op de juiste hoogte staat, huur dan ons Led DJ meubel erbij. Het voorzetpaneel is namelijk ontwikkeld op basis van het Led DJ meubel: https://www.psound.nl/verhuur/dj/dj-meubels/dj-meubel-4-vakken-led/

Après ski DJ meubel huren

Ons houten meubel is vooral geschikt voor Après ski feesten of oktoberfeest thema’s, het DJ meubel is gemaakt van hout en voorzien van ski’s.
Het meubel is een voorzetmeubel en wordt vaak voor een tafel geplaatst, welke helemaal wegvalt achter het voorzet DJ meubel. U kunt ook het Après ski DJ meubel huren i.c.m. onze complete Après ski DJ show. Bij een Après ski party mogen natuurlijk geen sneeuwmachines ontbreken, ook deze hebben wij in ons assortiment.

Houten DJ meubel huren

Het meubel is gemaakt van geschaafd hout, wat er voor zorgt dat het een natuurlijke uitstraling heeft en in combinatie met de ski’s direct de link legt naar de (apres) ski gebieden. De afmeting van het DJ meubel is 2 m x 1 m (200 cm x 100 cm) en het meubel is voorzien van 2 handvatten aan de achterkant, zodat deze door 1 persoon verplaatst kan worden.

Oktoberfeest DJ meubel huren

Oktoberfeesten zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland, het is een bierfeest met veel live entertainment dat is over komen waaien uit Duitsland. Dit DJ meubel is dan ook zeer gewild voor oktoberfeesten, desgewenst zijn de ski’s te demonteren en kunnen er oktoberfeestvlaggetjes voor op gehangen worden.