Exclusive white show.

Exclusive white show

Een high-class uitstraling met onze white-weddingshow!

Exclusive White show voor bruiloftsfeesten

Onze Deluxe White show heeft een exclusieve uitstraling. Op huwelijksfeesten worden vaak de kleuren wit/paars toegepast en wij spelen hier perfect op in met deze Drive-in show. Uiteraard bestaat de deluxe white show uit oneindig veel lichtprogramma’s, welke zorgen voor een gezellige sfeer op het juiste moment.

Exclusive White show huren

De deluxe white show bestaat uit ons strakke hoogglans witte DJ meubel voorzien van ledverlichting, met daarnaast 4 witte hoogglans zuilen in 2 verschillende hoogtes met bewegend licht. Door middel van een hazer (lichte rookmachine) worden de stralen van de verlichting zichtbaar, waardoor een prachtige bewegende lichtshow ontstaat.

Met deze bruiloft Drive-in show wordt een stijlvolle sfeer gecreëerd met een luxe uitstraling. Jullie gasten zullen onder de indruk zijn en hier nog lang over napraten.

Exclusive white show voor zakelijke evenementen

Doordat onze deluxe white show een stijlvolle uitstraling heeft is deze show uiteraard ook voor bedrijfsfeesten te boeken en zeer goed te combineren met livemuziek zoals bijv. een saxofonist. Tevens kunnen we naast deze show Tv schermen plaatsen voorzien van bijvoorbeeld het bedrijfslogo of een fotopresentatie.

Flexibel bedrijf

All in prijzen

Meer dan 12 jaar ervaring

Is.jouw.datum.nog.beschikbaar?

Facebook

3 dagen geleden

Heb jij jouw bruiloft al achter de rug? 💍 Met jouw ervaring kun jij anderen nu helpen! 🙌 Zijn er punten waar jij tegenaan bent gelopen? Ging er iets mis of is er iets dat jij iedereen kan aanraden?!

💟 Wie nodig je wel en niet uit?

💟 Viel het met bakken uit de lucht?

💟 Had jij de meest spectaculaire openingsdans ooit?

Wat het ook mag zijn, vertel het hieronder in een reactie en help toekomstige bruidsparen! 🤵👰
... Lees meerLees minder

Contact

Psound, sound & light

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
BEL ME NU
+
Bel mij!