Presentatieset 1: 50 – 75 personen

150.00 (excl. BTW)
181.50 (incl. BTW)

Professioneel geluid
Incl. draadloze microfoon
 Compacte set, past in elke auto

Beschrijving

Kleine presentatie set huren

Wanneer je een presentatie wilt geven is het belangrijk dat de spreker goed hoorbaar is in de gehele ruimte. Met onze presentatieset bestaande uit de beste materialen is dit zeker het geval.

De set is geschikt voor presentaties tot 75 personen en bestaat uit 2 compacte speakers op een stijlvol schotelstatief, een draadloze Shure microfoon en een mengpaneel om het geluid van de spreker goed af te regelen. Het aantal microfoons is tegen meerprijs uit te breiden.

PROFESSIONELE PRESENTATIE SET HUREN BREDA

Goede kwaliteit geluid is van groot belang en mag op geen enkel evenement ontbreken. Of het nou om muziek bij een verjaardag gaat of een spreker bij een presentatie of opening. Goed geluid zorgt voor toegevoegde waarde en voor een betere beleving. Bij Psound kunt u een geluidsset huren voor elke gelegenheid.

GELUID PRESENTATIE HUREN

De set bestaat uit  4 delen:
2 tops: Hieruit bent u duidelijk verstaanbaar voor al uw gasten
1 draadloze microfoon inclusief statief:
 Professionele microfoon waarmee u vrij kunt bewegen.
1 Presentatierack voorzien van mengpaneel, afregel- en afspeelapparatuur.

We werken met de hoogst denkbare kwaliteit, van onder andere Shure, Allen & Heath, Dbx en pioneer.
Alle bekabeling en statieven zijn bij de set inbegrepen.
Deze set is geschikt voor presentaties van 100 personen.

PRESENTATIESET HUREN

Dit is een set voor presentaties, openingen, ceremonies en andere spreek evenementen. Bij een evenement komt natuurlijk veel kijken en daarom regelen wij het graag voor u. De set word door ons geleverd en op locatie word deze voor u aangesloten. Zodat u zeker bent van een perfecte technische werking. Zo weet u zeker dat uw evenement een succes word!

Let op: Deze presentatie set is geschikt voor evenementen tot 100 personen. Bekijk hier het aanbod van onze andere sets.

Een perfecte set om te huren voor een presentatie tot aan 100 personen. Met deze presentatie set bent u luid en duidelijk hoorbaar voor al uw gasten!