laaghangende rook (low fog machine)

91.74 (excl. BTW)
100.00 (incl. BTW)

Dansen op een wolkendek
Romantisch effect
Te combineren met vuurwerkfonteinen

Wilt u low fog machine huren voor een bijzonder effect op uw bruiloft of evenement? Met een lage rook machine creëert u een wolken dek over de vloer wat voor een romantische of juist mysterieuze sfeer zorgt.

SKU: 2374 Category:

Beschrijving

Laaghangende rook huwelijksfeest

Romantiek op en top! Maak die romantische openingsdans op jullie huwelijksfeest extra bijzonder door laaghangende rook te blazen. Waan je met je kersverse partner op een groot wolkendek en geniet van alle mensen om jullie heen. “Met je hoofd in de wolken” maar toch niet helemaal, want de rook blijft laag aan de grond. Een erg romantisch effect en erg gaaf in combinatie met onze vuurwerkfonteinen.

Wolkendek tijdens openingsdans

Wilt u letterlijk in de wolken dansen tijdens uw bruiloft of juist een mysterieuze setting creëren tijdens een theatershow? Dan heeft u hiervoor zeker de Low Fog Machine nodig! Deze machine zorgt voor een laaghangend wolkendek over de vloer. De Low Fog Machine wordt ook wel Dry Ice Machine genoemd. In de Low Fog Machine bevindt zich een verwarmend reservoir die ervoor zorgt dat droogijs wordt omgezet in een laaghangend wolkendek. Het wordt gebruikt als sprookjesachtige effect tijdens een openingsdans, als “spooky” sfeer tijdens een Halloween evenement, maar het kan ook ingezet worden tijdens een productpresentatie zoals een auto.  

De Low Fog Machine is uitstekend en makkelijk in te zetten tijdens één van de drive in shows en misschien nog wel beter in combinatie met extra spots die de rook aanlichten of vuurwerkfonteinen.