DJ podium 3×2 m. verhoging

73.39 (excl. BTW)
80.00 (incl. BTW)

DJ goed zichtbaar
Meer contact met de gasten
Op verschillende hoogtes beschikbaar

SKU: 2817-1-1 Category:

Beschrijving

DJ podium huren

Als de DJ op een verhoging staat is hij beter zichtbaar voor de gasten en heeft hij tevens beter contact met hen, omdat hij iedereen kan zien.
Daarom is het verstandig om een DJ podium huren, dit brengt niet alleen een betere sfeer, maar brengt de feestavond ook naar een hoger level.

DJ Podium afmetingen

De genoemde prijs voor het DJ podium huren geldt voor een compleet podium van 3 m. breed en 2 m. diep. Het podium is voorzien van klemmen aan de onderkant, zodat de podiumdelen veilig vast staan en niet uit elkaar kunnen schuiven. Tevens wordt het podium voorzien van zwarte afrok (zwart doek) aan de voorkant ter afwerking, zodat men niet onder het podium kan kijken. De hoogte van het podium is naar keuze, we kunnen het podium verzorgen op 40 cm, 60 cm, 80 cm en 100 cm.

DJ verhoging huren

Er wordt altijd voor gekozen om alleen de DJ booth/ DJ meubel op een podium te zetten en niet de hele show. De lichtbrug kan namelijk met de statieven de lucht in gedraaid worden, zodat de verlichting altijd op hoogte hangt. Het belangrijkste is dat de DJ met het DJ meubel op hoogte staat en zichtbaar is voor de gasten. Dit voorkomt tevens onnodige kosten om extra podium te huren.