Diamond DJ show incl. DJ gedurende 5 uur

1830.28 (excl. BTW)
1995.00 (incl. BTW)

Diamond drive-in show voor 150 personen:
Wanneer jullie echt een knalfeest willen.
Blijf de gasten verassen met special-effects

SKU: 2667 Category:

Beschrijving

Diamond DJ show

Onze DIAMOND DJ show is onze meest complete DJ show voor elk bruidspaar of bedrijf dat zeker wil zijn van een knalfeest waarbij je de gasten telkens weer blijft verassen.
We leggen graag het verschil uit tussen de GOLD show (stapje kleiner) en de DIAMOND DJ show. De GOLD show vormt de basis maar wordt bij de DIAMOND show aangevuld met vele extra special effects om dat WOW-effect te creëren op jullie feest!

Naast de materialen van de GOLD show is de DIAMOND show aangevuld met:

-6x bewegend licht (ipv. 4 bij de gold show) inclusief lichtcomputer
-2x verlichte led zuil voor bewegend licht
-50 stuks led foamsticks
-Bellenblaasmachine incl. vloeistof
-2x Confettishooters in snippers of slierten (goud of zilver)
-Spiegelbol 50 cm
-4x Uplighters (grondspots om de muren aan te lichten)
-Professionele fullcolour lasershow

Bruiloft Drive-in show huren

Onze Diamond drive-in show is de parel van onze drive-in shows. Deze bestaat uit een modern verlicht LED DJ meubel met DJ set. De lichtshow bestaat uit een lichtbrug met daaraan een sfeervol sterrendoek, 8 led spots, 4 movingheads, full colour laser en een 50 cm grote spiegelbol. Daarnaast zijn er 2 led verlichte zuilen inbegrepen met 2 movingheads erop.

De movingheads hebben oneindig veel mogelijkheden en zorgen voor een dynamische lichtshow. Voor de statieven van de lichtbrug worden 2 hoge led zuilen geplaatst zodat de statieven niet in het zicht staan en de show een strakke uitstraling heeft.

De wanden in de zaal lichten we van beneden aan met 4 grondspots om zo de zaal een fantastische uitstraling te geven. Met onze elektrische confettishooters kunnen jullie de feestavond knallend openen. Om ook het romantische effect te benadrukken is er een professionele bellenblaasmachine inbegrepen. Later op de avond delen we 50 led-foamsticks uit; de partygadget van het jaar, waarmee de gasten lekker gek kunnen doen en onze ervaren DJ ze zal motiveren met de juiste muziek om al die foamsticks in de lucht te krijgen.

Om de stralen van de movingheads en laser zichtbaar te maken, maken we gebruik van een hazer, dit is een machine die continue lichte rook produceert, zodat niemand er last van zal hebben.
De led-spots, lichtzuilen, movingheads en het meubel worden door de DJ aangestuurd middels een controller om zo passende programma’s bij de muziek te selecteren.
Ons professionele geluidssysteem is voldoende tot 150 personen en daarnaast is de drive-in show voorzien van 2 draadloze microfoons voor eventuele voordrachten of speeches.