DJ meubel wit incl. TV

175.00 (excl. BTW)
211.75 (incl. BTW)

DJ meubel met 55” LED tv scherm
Luxe uitstraling
Wordt alleen geleverd

Category:

Beschrijving

Wit DJ meubel met 55 inch TV

Dit Dj meubel is een strak witte DJ booth met een grote 55 inch TV scherm ingebouwd. Het meubel is voorzien van een werkblad voor tenminste een complete Pioneer DJ set bestaande uit 2x Pioneer CDJ 2000 en een Pioneer DJM900. Doordat het meubel is voorzien van een grtoe TV is deze ideaal voor bedrijfsfeesten, huwelijksfesten en borrels. Bij zakelijke aangelegenheden kan o.a het logo getoond worden op het scherm of zal de presentatie te zien zijn. Bij bruiloften kan een “same day edit” video getoond worden of juist foto’s van het bruidspaar.

DJ meubel verhuur

Dit DJ meubel is groot genoeg om er een complete set van een mengpaneel met 2 CDJ multimedia spelers op te plaatsen. Aan de voorkant is een 50” inch LED scherm van Samsung ingebouwd inclusief de afstandsbediening. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken om uw logo, een animatie, video’s en foto’s of gewoon een leuk patroon te weergeven. Zo geeft u een stuk meer leven aan de DJ booth!

TV DJ booth huren

Het witte dj meubel inclusief tv word natuurlijk geleverd door PSound. Op locatie is de booth makkelijk te verplaatsen door de wieltjes die eronder zitten.

Bent u toch opzoek naar wat anders dan hebben wij ook nog andere DJ booths