Uitvaart.

Uitvaart

Wij helpen de herinnering bestaan.

Allereerst willen wij u condoleren met uw verlies!

Na het overlijden van een dierbare moet er direct veel geregeld worden. Het is een zeer emotionele en ingrijpende gebeurtenis waarbij er veel op u af komt. Soms kan het wenselijk of noodzakelijk zijn om (extra) geluids- of beeld apparatuur in te zetten tijdens de uitvaart ceremonie. Wij van Psound hebben jaren lang ervaring met het voorzien van beeld en geluid tijdens een uitvaart ceremonie. Wij nemen dit graag bij u uit handen en zorgen dat zowel beeld als geluid professioneel geregeld is.

Uitvaart geluid huren.

Het is belangrijk dat tijdens een begrafenis of crematie de sprekers en de muziek ook achter in de ruimte goed te horen zijn. Om hiervan verzekerd te zijn kunt u uitvaart geluid huren. Maar ook als er meerdere ruimtes zijn is het wenselijk om extra geluid te huren. Wij denken met u mee en geven advies in waar extra geluid noodzakelijk is.

TV schermen huren of beamer huren.

Wilt u de uitvaart persoonlijk maken door het tonen van foto’s en filmpjes tijdens de ceremonie? Dan kunt u tv schermen huren. Een beamer huren is ook mogelijk bij Psound. Door verschillend beeldapparatuur te plaatsten in de ruimte of meerdere ruimtes, zal iedereen die aanwezig is een “mooi” afscheid ervaren.

Persoonlijk afscheid.

Muziek, sprekers, foto’s en filmpjes maken een begrafenis of crematie persoonlijk. Beeld en geluid huren voor een uitvaart heeft hierbij een grote bijdrage. Wij verzorgen de totale geluidstechniek. Van draadloze microfoon of headset tot het versterken van de muziek onder de foto’s Met onze persoonlijke aandacht en dienstverlening dragen wij graag bij aan een persoonlijk afscheid.

Wij bieden verschillende totaalpakketten aan.

  • Geluid
  • Geluid en beeld
  • Geluid en beeld uitgebreid

Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Persoonlijk

Maatwerk

Ontzorgen

Regel.een.

uitvaart

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc