Hotel Nassau .

Hotel Nassau

Hotel Nassau Breda biedt alles onder één dak

Hotel Nassau Breda biedt alles onder één dak en is perfect voor een sfeervolle receptie tot verrassend diner of van een spetterende feestavond tot romantische huwelijksnacht. Zelfs de wettelijke huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in de neogotische Kapel.

De Kapel is bovendien dé feestlocatie bij uitstek voor een waanzinnig feest tot 350 personen. Hierbij kan de Binnentuin (overdekte ruimte) als aparte ontvangstruimte fungeren. Geheel naar wens van het bruidspaar serveert Hotel Nassau Breda een drankenarrangement of dranken op nacalculatie. Een eventuele cocktailbar maakt de feestavond compleet.

Het entertainment voor de speciale dag kan naar eigen wens worden ingevuld. De Kapel heeft een geluid set en microfoon voor achtergrondmuziek en speeches. Als trots partner van Hotel Nassau Breda verzorgt Psound regelmatig overige geluid en audiovisuele faciliteiten. Voor een impressie van een onvergetelijke feestavond bij Hotel Nassau Breda.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Meetings & Events team. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden: events@hotelnassaubreda.nl of bel naar: + 31 (0) 76 888 49 21

Flexibel bedrijf

All in prijzen

Meer dan 12 jaar ervaring

Ik.wil.deze.locatie.boeken

  Contact

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  0
  X

  Titel

  Image
  Desc