Het Cachot

Het Cachot

Eén sfeervolle ruimte die pure klasse uitstraalt!

Het Cachot bestaat uit één sfeervolle, intieme ruimte die zich perfect leent als decor voor de mooiste dag van jullie leven. Het veelzijdige Rijksmonument uit 1836 is volledig omgetoverd tot een schitterende ruimte.

Als bruidspaar komen jullie binnen door de zware eikenhouten deuren en geven elkaar het JA-woord voor de romantische schouw. Na een gezellig proost moment neem je plaats aan de prachtig ingedekte tafels voor een heerlijk diner. Daarna is het tijd om de heupen los te gooien tijdens de feestavond.

Onze locaties Het Cachot en Fort Sint Gertrudis zijn op 2 minuten lopen van elkaar gelegen en daarom perfect te combineren. Geef elkaar het JA-woord in Het Cachot en feest tot in de late uurtjes door in Fort Sint Gertrudis. Uiteraard is Het Cachot ook geschikt voor een fantastisch feest tot 130 personen.

Onze weddingspecialist staat klaar om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft tot in de puntjes wordt verzorgd. Jullie krijgen vanaf het eerste contact te maken met één aanspreekpersoon. Die begeleidt het hele traject van A tot Z. Voor ons is geen enkele bruiloft standaard; elk trouwfeest is voor ons maatwerk.

Kennis maken met onze locatie en onze weddingspecialist?

www.hierlocaties.nl/trouwlocatie-brabant
info@hierlocaties.nl
0162-727516

Flexibel bedrijf

All in prijzen

Meer dan 12 jaar ervaring

Ik.wil.deze.locatie.boeken

  Contact

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  0
  X

  Titel

  Image
  Desc