Thema feest.

Themafeest organiseren?

Ga je een themafeest organiseren, zoals een Oktoberfest, een carnavalsfeest of een verjaardagsfeest geheel in jaren 70 thema? Bij een themafeest organiseren hoort natuurlijk meer dan het regelen van een locatie en de aankleding, outfit, snacks en drinken; een feest kan niet zonder goede muziek. Bij een themafeest organiseren kan het huren van een DJ dan ook niet uitblijven. Beleving is alles en daarom schakel je Psound in; wij maken een themafeest organiseren gemakkelijk en zorgen ervoor dat je een knal thema party geeft waar alles klopt.

Een thema party met de juiste muziek

Bij een Oktoberfest hoort Duitse schlagermuziek, op een kerstborrel mogen de kersthits weer boven tafel gehaald worden en bij een vintage jaren 70 feest mag de disco niet uitblijven; de muziek maakt jouw thema party compleet. Wanneer je een themafeest gaat organiseren en een onvergetelijke avond voor je gasten wilt creëren, dan laat je de muziek het beste verzorgen door Psound. Zo kun jij je volledig richten op alle andere zaken van je thema party; wij verzorgen zowel de muziek als de aankleding. Met Psound kun je een themafeest organiseren waar mensen het nog jarenlang over zullen hebben! Neemt u gerust contact met ons op voor het huren van een DJ en het verzorgen van de aankleding voor jouw thema party.

Dit zijn onze thema shows

Carnaval DJ huren

Bij Psound kunt U natuurlijk ook een feest DJ huren voor uw carnavalsfeest! Of jullie nu als carnavalsvereniging een feest geven of als vrienden, bij Psound is het mogelijk. Carnaval staat bekend om verkleden, feesten en even een weekendje nergens aan denken. Met een carnavals DJ van Psound bent u verzekerd van een feestelijke, gezellige avond vol met de beste carnavalsmuziek.

Vintage show

Geef je een bruiloft/ feest met een vintage thema of een retro look? Dan is onze unieke vintage drive-in show echt iets voor jouw!

Apres ski show / Oktoberfeest

Met onze apres ski drive-in show voelt het alsof je op je favoriete ski-bestemming bent waar je volledig uit je dak gaat op te gekke apres ski hits. De typische apres ski sfeer wordt gecreëerd door ons houten DJ meubel, apres ski decorwand, sneeuwmachine, confetti shooters en apres ski attributen.

Kerst DJ / Nieuwjaarsborrel

Een kerstborrel organiseren kan een hele klus zijn, maar met een Kerst DJ van Psound hoeft u zich in ieder geval geen zorgen meer te maken over de muziek. Uw kerstborrel zal zeker geen saaie bedoening zijn, onze Kerst DJ’s zorgen namelijk altijd voor een volle dansvloer!

Exclusive White show

Onze exclusive White Drive-in show heeft een luxe uitstraling. Bij huwelijksfeesten worden vaak de kleuren wit/paars toegepast, maar uiteraard is de exclusive white show ook perfect aan te passen in uw bedrijfskleuren.

School / Studentenfeest

Organiseren jullie een schoolfeest en willen jullie daar een te gekke allround DJ huren? Dan zijn jullie bij Psound aan het juiste adres! Psound heeft een team van Dj’s die perfect weten in te spelen op de jonge doelgroep. Een schoolfeest draagt bij aan de sfeer op school, omdat mensen elkaar eens op een andere manier zien. Van kerstgala tot eindfeest, Psound maakt er een geweldig feest van!

Keurmerk trouwen

Genomineerd Bruiloft DJ’s

100% dansgarantie

Plan.uw.thema.

show

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc