Thema feest.

Themafeest organiseren?

Ga je een themafeest organiseren? Misschien een oktoberfest deze zomer of een carnavalsfeest in het zuiden des lands? Of wordt jouw verjaardag of bruiloft geheel in vintage stijl gevierd en heb je daar nog bijpassende muziek en beleving bij nodig? Wanneer je een thema party gaat geven, is beleving alles! Alles moet kloppen met het thema, van de muziek tot de aankleding. Daarvoor schakel je Psound in!

Een thema party met de juiste muziek

Bij een oktoberfest hoort Duitse schlagermuziek en op een kerstborrel mogen de kersthits weer boven tafel gehaald worden! De muziek maakt jouw thema party compleet. Wanneer je de muziek voor je themafeest laat verzorgen door Psound, hoef je hier niet meer naar om te kijken. Wij verzorgen de muziek en aankleding van de DJ booth helemaal naar wens en zorgen zo voor een onvergetelijk themafeest!

Dit zijn onze thema shows

Carnaval DJ huren

Bij Psound kunt U natuurlijk ook een feest DJ huren voor uw carnavalsfeest! Of jullie nu als carnavalsvereniging een feest geven of als vrienden, bij Psound is het mogelijk. Carnaval staat bekend om verkleden, feesten en even een weekendje nergens aan denken. Met een carnavals DJ van Psound bent u verzekerd van een feestelijke, gezellige avond vol met de beste carnavalsmuziek.

Vintage show

Geef je een bruiloft/ feest met een vintage thema of een retro look? Dan is onze unieke vintage drive-in show echt iets voor jouw!

Apres ski show / Oktoberfeest

Met onze apres ski drive-in show voelt het alsof je op je favoriete ski-bestemming bent waar je volledig uit je dak gaat op te gekke apres ski hits. De typische apres ski sfeer wordt gecreëerd door ons houten DJ meubel, apres ski decorwand, sneeuwmachine, confetti shooters en apres ski attributen.

Kerst DJ / Nieuwjaarsborrel

Een kerstborrel organiseren kan een hele klus zijn, maar met een Kerst DJ van Psound hoeft u zich in ieder geval geen zorgen meer te maken over de muziek. Uw kerstborrel zal zeker geen saaie bedoening zijn, onze Kerst DJ’s zorgen namelijk altijd voor een volle dansvloer!

Exclusive White show

Onze exclusive White Drive-in show heeft een luxe uitstraling. Bij huwelijksfeesten worden vaak de kleuren wit/paars toegepast, maar uiteraard is de exclusive white show ook perfect aan te passen in uw bedrijfskleuren.

School / Studentenfeest

Organiseren jullie een schoolfeest en willen jullie daar een te gekke allround DJ huren? Dan zijn jullie bij Psound aan het juiste adres! Psound heeft een team van Dj’s die perfect weten in te spelen op de jonge doelgroep. Een schoolfeest draagt bij aan de sfeer op school, omdat mensen elkaar eens op een andere manier zien. Van kerstgala tot eindfeest, Psound maakt er een geweldig feest van!

Keurmerk trouwen

Genomineerd Bruiloft DJ’s

100% dansgarantie

Plan.uw.thema.

show

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc