Showtec Phantom 50 Led Movinghead

25.00 (excl. BTW)
30.25 (incl. BTW)

LED licht met veel effecten
Makkelijk te vervoeren
Compact en licht
Krachtige 50 watt LED lamp

SKU: 557 Category:

Beschrijving

Bewegende lichten huren

De Showtec phantom 50 led movinghead is een dynamisch bewegende lamp met 50watt led verlichting erin. De lamp bied veel mogelijkheden en is geschikt voor kleine tot middelelgrote feesten, zoals bruiloften, verjaardagen en andere niet te grote evenementen.

Showtec licht huren

De showtec phantom 50 led movinghead kan 360 graden verticaal als horizontaal draaien. De lamp heeft 9 verschillende kleuren en veel figuurtjes. Een van de effecten die erop zit is stroboscoop. De lamp is DMX aan te sturen; dit betekend dat je via je laptop of lichtcontroller de lamp kunt bedienen. Ook heeft de lamp standaard programmas en zit er een ingebouwde microfoon in, zodat de movinghead op de muziek kan bewegen.

Led movinghead huren

Deze movinghead is een leuke toevoeging aan uw evenement. Wij adviseren altijd om er een rookmachine bij te huren, zodat de stralen en het volledige effect zichtbaar worden. U kunt een hazer huren, dit is een rookmachine die geen dikke wolken maakt, maar continu lichte rook produceert zodat de stralen  goed zichtbaar worden en het effect optimaal is.

Specificaties:

stroomverbruik: 50 Watt

gewicht: 5,6 KG

Andere suggesties…