Accu led spot (uplighter/grondspot)

15.00 (excl. BTW)
18.15 (incl. BTW)

64 verschillende kleuren
Veel mogelijkheden
‘Plug & Play’ u hoeft slechts het knopje om te zetten.

SKU: 2371 Category:

Beschrijving

Led spots huren

‘Light up my party’ is het motto. Met deze accu LED spots krijgt u dat zeker voor elkaar! Deze led spotjes zijn ideaal om tegen de muur aan te zetten op uw feest, bruiloft, presentatie of andere partij. De lampjes hebben 64 standen en dus elke kleur die u maar wilt. Zo brengt u flink wat leven in uw evenement. De lampjes zijn ‘plug & play’: u hoeft niks aan te sluiten maar alleen maar het knopje om te zetten


Spotjes verlichting huren

De lampjes brengen veel sfeer op uw evenement. De ‘grondspotjes ofwel uplighters ‘ zijn vooral bedoeld om tegen de muur aan te zetten, hiermee creëert u een soort V-vormig en kleurrijk effect. De lamp heeft 64 verschillende RGB kleuren en dus voor elke situatie de geschikte kleur. U kunt de lampjes bedienen op de lamp zelf, via een afstandbediening of via een wifi box, De spotjes gaan 12 uur lang mee en kunnen 0-45 graden draaien.

Sfeer verlichting feestje

Dus wil je je saaie en sombere ruimte omtoveren tot een sfeervolle en kleurrijke ruimte? Dan zijn deze spotjes daar zeer geschikt voor. Bent u toch opzoek naar een ander soort licht? Dan hebben wij ook nog lichtsets, zie hier ons aanbod van verlichting!

Andere suggesties…