Geluidset


Geluidsinstallatie huren Etten-leur

Door het huren van een premium geluidsinstallatie zal je feest een flinke boost krijgen, er zal een betere sfeer hangen wanneer gezellige muziek goed hoorbaar is. Daarnaast is het mogelijk om op flink volume muziek te draaien maar dit makkelijk en goed te matigen naarmate de gelegenheid.

PSound werkt met professionele geluidsapparatuur, wellicht voor u bekend, het merk QSC. Het merk QSC staat bekend om zijn zuivere geluidskwaliteit. De materialen en technieken die worden gebruikt, zijn niet kapot te krijgen. U kunt bij ons een geluidsset huren voor een feestje van 50 personen, maar bent ook aan het juiste adres voor een speakerset voor 1.000 personen. Vaak worden geluidssets bij ons gehuurd voor privéfeestjes in Etten-leur, Tilburg, Breda, Zundert, Rijsbergen, Roosendaal en Bergen op Zoom.

U kunt uw laptop, telefoon of tablet eenvoudig aansluiten op de speakers, de geluidssets zijn plug & play. U krijgt eveneens een handleiding en alle benodigde bekabeling erbij geleverd. Daardoor is het gebruik van deze sets zeer eenvoudig. We kunnen u garanderen dat tijdens uw feest ook de buren kunnen meegenieten.

Speakers huren met versterker (actieve speaker)

In het speaker assortiment bevinden zich verschillende speakers van het kwalitatief goede merk QSC. Alle speakers die worden aangeboden zijn voorzien van bekabeling en ingebouwde versterkers (actieve speaker).

Doordat onze topspeakers op statieven staan, staan ze goed, stabiel en veilig. De topspeakers staan op oorhoogte. De hoge tonen komen uit deze topspeakers. Zouden de topspeakers op de grond worden geplaatst worden de muziekgolven gebroken door de mensen die ervoor staan. De bass-speakers worden juist wel op de grond geplaatst omdat de bass juist ver draagt en overal doorheen gaat.

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

1
X

Titel

Image
Desc