Kasteel Dussen.

Kasteel Dussen

Een top locatie

Omringd door een slotgracht in het midden van het mooie polderlandschap vindt u Kasteel Dussen. Hier vindt u een klein en sfeervol kasteel waar u zich direct thuis voelt met de kenmerkende ronde torens, de slotgracht, de Toscaanse zuilen en de stenen brug. De inrichting van het kasteel is gebaseerd op zijn eigentijdse geschiedenis gecombineerd met moderne details.

Wanneer u het kasteel nadert en de lange oprijlaan overloopt komt u bij de kasteeltuin. Via de stenen brug stapt u door de monumentale toegangspoort, zo het intieme kasteel binnen. Vanuit de binnenplaats kunt u naar verschillende ruimtes met elk een karakteristieke inrichting.

Het kasteel in Dussen is aangesteld als een officiële trouwlocatie van de gemeente Werkendam. Het kasteel biedt 1001 mogelijkheden voor uw evenement van een intieme ceremonie tot een onvergetelijk feest. Naast de ruimtes op de locatie, biedt het kasteel vele mogelijkheden voor een overheerlijke culinaire invulling van een borrel, diner of feest. Samen, stellen wij graag een persoonlijk programma op gebaseerd op jullie eigen wensen. Elk evenement is uniek.

Flexibel bedrijf

All in prijzen

Meer dan 12 jaar ervaring

Ik.wil.deze.locatie.boeken

Facebook

5 dagen geleden

De bruiloft DJ’s van Psound, Sound & Light zijn allemaal ervaren én allround. 🎧 Het feest staat in het teken van het jullie en dat verliezen wij nooit uit het oog. 👀 Onze DJ’s voelen de wensen van jullie en van jullie gasten feilloos aan en spelen daar op in. Neem bijvoorbeeld onze zingende DJ Frank, die jouw huwelijksfeest gegarandeerd tot een groot succes maakt! 👌 Meer weten? > bit.ly/2nWkOP3. ... Lees meerLees minder

Recente blogberichten

Contact

Psound, sound & light

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0
BEL ME NU
+
Bel mij!