Kasteel Dussen.

Kasteel Dussen

Een top locatie

Omringd door een slotgracht in het midden van het mooie polderlandschap vindt u Kasteel Dussen. Hier vindt u een klein en sfeervol kasteel waar u zich direct thuis voelt met de kenmerkende ronde torens, de slotgracht, de Toscaanse zuilen en de stenen brug. De inrichting van het kasteel is gebaseerd op zijn eigentijdse geschiedenis gecombineerd met moderne details.

Wanneer u het kasteel nadert en de lange oprijlaan overloopt komt u bij de kasteeltuin. Via de stenen brug stapt u door de monumentale toegangspoort, zo het intieme kasteel binnen. Vanuit de binnenplaats kunt u naar verschillende ruimtes met elk een karakteristieke inrichting.

Het kasteel in Dussen is aangesteld als een officiële trouwlocatie van de gemeente Werkendam. Het kasteel biedt 1001 mogelijkheden voor uw evenement van een intieme ceremonie tot een onvergetelijk feest. Naast de ruimtes op de locatie, biedt het kasteel vele mogelijkheden voor een overheerlijke culinaire invulling van een borrel, diner of feest. Samen, stellen wij graag een persoonlijk programma op gebaseerd op jullie eigen wensen. Elk evenement is uniek.

Flexibel bedrijf

All in prijzen

Meer dan 12 jaar ervaring

Ik.wil.deze.locatie.boeken

Facebook

3 dagen geleden

8 juni 2019 was een bijzondere dag voor Suzan, ze werd ten huwelijk gevraagd door haar Patrick.
Nietsvermoedend keek ze naar de flashmob en zei "'t lijkt wel alsof er iemand ten huwelijk gevraagd gaat worden..." Tadaaaa!!

Wij mochten bij deze bijzondere gelegenheid de geluidstechniek verzorgen.

Zie het filmpje en geniet.
... Lees meerLees minder

Recente blogberichten

Contact

Psound, sound & light

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0