Geluidsset 1: 50-75 personen

50.00 (excl. BTW)60.50 (incl. BTW)

Compacte maar krachtige speakers
Plug & Play, makkelijk aan te sluiten
Makkelijk te vervoeren

SKU: 660 Category:

Beschrijving

Geluidsset 1: 2x QSC K12.2 Pro speakers op statief incl. bekabeling tot 50 personen

Een perfecte set om te huren voor kleinere feestjes zoals verjaardagen, privéfeesten, bruiloften en tuinfeestjes. Met deze set heeft u een zuiver geluid!

Professionele geluidsset huren bij Psound

Goede kwaliteit geluid is van groot belang en mag op geen enkel evenement ontbreken. Of het nou om muziek bij een verjaardag gaat of een spreker bij een presentatie of opening. Goed geluid zorgt voor toegevoegde waarde en voor een betere beleving. Bij Psound kunt u een geluidsset huren voor elke gelegenheid.

Speakersset huren QSC K12.2

De set bestaat uit 2 delen:
2 QSC K12.2 tops, 2 compacte maar krachtige tops, met een vermogen van 2000 watt per top.
Samen is deze set dus goed voor 4000 watt!
Alle bekabeling en statieven zijn bij de set inbegrepen en het is makkelijk aan te sluiten.
Deze set is geschikt voor feesten tot ongeveer 75 personen

Speakers huren

De speakerset van QSC is zeer eenvoudig in gebruik. De speakers zijn vrij compact en dus gemakkelijk te vervoeren in elke auto.  De geluidsset word geleverd met handleiding en alle bijhorende bekabeling, waardoor de set erg eenvoudig aan te sluiten is. Deze set is ook eenvoudig aan te sluiten met een microfoon. Het feest kan dus zo beginnen!

 

Let op: Deze geluidsset is geschikt voor feestjes tot 50 personen. Wanneer u house of hardere stijlen wil draaien, raden wij aan om voor een grotere set met uitbreiding van de subwoofer te kiezen. Bekijk hier het aanbod van onze andere sets.