Bruiloften.

Bruiloft DJ

Een huwelijksfeest om nooit te vergeten!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De bruiloft wordt ongetwijfeld een romantische en onvergetelijke dag. Een dag vol emoties en een dag die eindigt met een spetterend knalfeest! Het perfecte trouwfeest met muziek die naadloos aansluit op jullie wensen. Een bruiloft DJ huren bij Psound is goed geregeld en bovendien heeft u dan nergens meer omkijken naar. Met onze drive-in show zijn jullie verzekerd van een ervaren bruiloft DJ die luistert naar jullie voorkeuren, die interactief is met de gasten en een DJ die iedereen op de dansvloer krijgt. Voor een feest dat tot in de puntjes geregeld is en geheel is toegespitst op jullie wensen, moeten jullie bij Psound zijn.

 

BRUILOFT DJ VAN PSOUND

De bruiloft DJ’s van Psound zijn allemaal ervaren én allround. We weten hoe we een huwelijksfeest tot een succes moeten maken. Het feest staat in het teken van het jullie en dat verliezen wij nooit uit het oog. Onze DJ’s voelen de wensen van jullie en van jullie gasten feilloos aan en spelen daar goed op in. Van goede oude hits tot de muziek van dit moment, we weten precies wanneer we welk liedje moeten draaien. Het regelen van een bruiloft is al stressvol genoeg. Wij zorgen er daarom voor dat jullie je over het feest geen zorgen hoeven te maken.

 

BRUILOFT DJ HUREN

Jullie bruiloft moet perfect zijn. Wij begrijpen dat als geen ander. Een bruiloft DJ huren is niet iets wat jullie zomaar even doen. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Dat is waarom we jullie graag uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken samen jullie wensen en de mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreide vragenlijst opgesteld om jullie voorkeuren zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dit geeft ons de mogelijkheid om een fantastisch en persoonlijk feest te organiseren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot meer dan alleen een bruiloft DJ. Wij geven advies en tips om jullie bruiloft nog spectaculairder en mooier te maken. Een exclusieve drive-in show, dat is wat jullie van ons mogen verwachten. Een feest waar muziekstijlen voor jong en oud worden gedraaid. Een feest waar interactie is met de gasten en een feest waar een goede sfeer hangt. Kortom: een feest waar jullie nog lang over na zullen praten.

Willen jullie onze bruiloft DJ huren? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan!

Benieuwd naar onze All-in prijzen?

Medium show

Medium show

Grote show

Grote show

Bruiloft show

Bruiloft show

Vintage

Vintage

Vintage

Vintage

White show

White show

White show

White show

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Keurmerk trouwen

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

MOGELIJKHEDEN VOOR JULLIE BRUILOFTSFEEST

Een drive-in show van Psound is op zichzelf al een hele unieke ervaring, maar deze kunnen jullie nog verder uitbreiden. twijfelen jullie tussen live muziek en een  DJ, Geef jullie bruiloftsfeest dan een extra dimensie en kies voor de optie bruiloft DJ en Saxofonist huren. De saxofonist speelt live mee op jullie favoriete muziek.

Daarnaast zijn er nog vele extra opties mogelijk om jullie huwelijksfeest nog feestelijker te maken.

 • Een videogastenboek waar jullie gasten de gehele avond lieve & gekke boodschappen in kunnen spreken.
 • Een bellenblaasmachine voor een romantische sfeer.
 • Confettishooters met rode drukknop huren om het feest knallend te beginnen.
 • Een verlichte dansvloer huren
 • De vonken vliegen er letterlijk af met sparkulars
 • Voel je in de wolken met onze lage grond rook.
 • Extra sfeer met lichtgevende armbandjes of foamsticks.
 • Grondspots om de ruimte mee te kleuren in jullie sfeer.

Genomineerd Bruiloft DJ’s

Jullie wensen staan centraal

Modernste drive-in show

Wat kunnen jullie verwachten op jullie huwelijksfeest?

dj-saxofonist-verlichte-dansvloer-huren-buitenplaats-amerongen
dj-band-combinatie-boeken-kasteel-henkenshage
bruidspaar-in-de-lucht-van-der-valk-eindhoven
bruiloft-dj-huren-brabant-fazanterie-ulvenhout
verzoekjeskaart-huwelijk-bruiloft-drive-in-show-dj
live-saxofonist-boeken-bij-psound
huwelijksfeest-dj-restaurant-partycentrum-landlust-psound
huwelijks-dj-huren-breda-boswachter-liesbos
first-dance-wedding-dj-psound
huwelijksfeest-dj-hotel-de-borgh-zevenbergen
drive-in-show-confetti-huis-den-deijl-breda
live-optreden-buitenplaats-amerongen-huwelijksfeest
bruiloft-verlichte-dansvloer-huren-brabant
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...

Bekijk meer impressies

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

 • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

      
  Robbert en Gwenny
 • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

      
  Jeffrey en Shirley Verweij

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Facebook

3 dagen geleden

De dinsdag is weer goed begonnen met een leuk mailtje van Linda & Jeroen.

Hallo Patrick,

Na terugkomst van onze huwelijksreis is voor ons het gewone leven weer begonnen. Vandaag onze eerste werkdag gehad. We willen nog graag van deze gelegenheid gebruik maken om jou en jouw team (in het bijzonder DJ Frank) heel hartelijk te bedanken voor een fantastische feestavond op onze bruiloft 28 juni 2019 bij Boswachter Liesbosch. Wij hebben evenals onze gasten erg genoten van de avond en kijken er met veel plezier op terug. Tevens willen wij je bedanken voor het cadeau dat wij namens Psound mochten ontvangen.

Groetjes Linda & Jeroen
... Lees meerLees minder

Recente blogberichten

Contact

Psound, sound & light

keurmerktrouwen_rozergb_groot
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0