DJ-Team.

Ons ervaren DJ-Team

Bij een leuk feest hoort een leuke DJ!

PATRICK

Gezellige spontane jongeman die niks liever ziet dan een volle dansvloer. Het belangrijkste tijdens het feest vind ik: dat iedereen het goed naar zijn zin heeft op zijn eigen manier en dat het bruidspaar een feest beleefd waar nog lang over na gepraat zal worden.

BART

Bart weet als geen ander hoe hij een feestje moet bouwen, alles is in zijn DJ-carrière al voorbijgekomen; verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en zelfs schuurfeesten. Met Bart als DJ op jullie feest, zijn jullie verzekerd van een knalfeest!

DIMITRI

Dimitri is bijna 20 jaar DJ en heeft in de meest uiteenlopende locaties al menig bruiloft op zijn kop gezet. Ook is hij een specialist in bedrijfsfeesten. Met zijn actieve draaistijl, weet hij goed in te spelen op de behoefte van het publiek

Vette disco, foute nummers, tropische verrassingen, verdwaalde schlagers, Nederlandstalige meezingers, en een (inter) actieve DJ zorgen tijdens een DJ set keer op keer voor een volle dansvloer en een aha-erlebnis bij de feestgangers.

Zijn favoriete muziekstijl is een mix van 70’s,80’s,90’s en guilty pleasures.  Dimitri is verder allround, is flexibel en kan ook presenteren

Beste DJ’s

Door heel Nederland

Keurmerk trouwen

Plan.uw.eigen.feest

Facebook

Recente blogberichten

Contact

Psound, sound & light

keurmerktrouwen_rozergb_groot
bruiloft-dj-2016-2017_rgb
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
BEL ME NU
+
Bel mij!