DJ inhuren Tilburg.

DJ INHUREN TILBURG

Staat er een feest op de planning en heb je nog een DJ nodig in Tilburg? Je wil natuurlijk niet iemand die de hele avond maar wat plaatjes aanzet en er verder geen verstand van heeft; muziek en de hele beleving eromheen maakt of breekt jouw feest! Bij Psound vind je allround en ervaren DJ’s met professionele apparatuur die ervoor zorgen dat iedereen op jouw feest de dansvloer op gaat.

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

DJ-Shows

Silver DJ Show
Vintage DJ Show
Gold DJ Show
White DJ Show
Diamond DJ Show
Vintage DJ Show + Dansvloer
White DJ Show
Silver DJ Show Vintage DJ Show Gold DJ Show White DJ Show Diamond DJ Show Vintage DJ Show + Dansvloer White DJ Show

Bekijk meer impressies

DJ VOOR JE BEDRIJFSFEEST IN TILBURG

Ben jij dit jaar aangewezen om een bedrijfsfeest te organiseren en weet je niet waar je moet beginnen? Een feest valt of staat met de muziek; dus kies een goede DJ! De DJ’s van Psound zijn erg ervaren en allround en daarom dus in staat om ieder publiek de dansvloer op te krijgen. Heb je een bepaald thema voor ogen of wil je bepaalde nummers sowieso de revue laten passeren, dan is dat allemaal mogelijk. Ook wanneer je nog helemaal geen idee hebt, helpen wij je graag. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende thema’s en zelfs extra’s bestellen zoals een photobooth of een verlichte dansvloer!

BRUILOFT DJ IN TILBURG

Ga jij binnenkort trouwen in Tilburg en ben je nog op zoek naar een goede bruiloft DJ? Een die jouw wensen waarmaakt en zorgt voor de avond van je leven? Jullie favoriete nummers moeten natuurlijk voorbij komen en je wil graag dat iedereen met de voetjes van de vloer gaat. Dat kun je zonder twijfel overlaten aan de DJ’s van Psound. We zijn er niet alleen voor de juiste muziek en een goede sfeer, we brengen ook onze eigen professionele apparatuur voor en zorgen altijd voor reserve apparatuur zodat je nooit bang hoeft te zijn om zonder muziek te zitten op jouw huwelijksfeest. Succes gegarandeerd met Psound!

DJ NODIG? BEL PSOUND!

Heb jij dus een DJ nodig voor je bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of ander feest in Tilburg? Dan staat Psound voor je klaar! We zorgen er samen voor dat jouw feest een groot succes wordt waar mensen nog lang over na zullen praten. Je kunt je telefoonnummer achterlaten op onze website, dan bellen we je zo snel mogelijk terug. Natuurlijk kun je ook zelf contact opnemen door te bellen naar 076-5321226 of 06-12944807 of vul ons contactformulier in!

Genomineerd DJ’s

Jullie wensen staan centraal

Modernste drive-in show

Meer info

Adres

Psound, Sound & Light
Spoorlaan 7
4872 XM Etten-leur

Telefoon

076-5321226
06-12944807

Social Media

Facebook

1 week geleden

Zijn jullie nog op zoek naar een prachtige karakteristieke en veelzijdige trouw/feestlocatie?

Ga dan eens kijken bij Fort St. Gertrudis en ‘t Chachot in Geertruidenberg. Jullie zullen versteld staan van de diverse stijlen en vele mogelijkheden.

Een afspraak maken kan via www.hierlocaties.nl

Zie het filmpje voor een mooie impressie.
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Contact

Psound, sound & light

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0