DJ inhuren Oosterhout.

DJ inhuren Oosterhout

Geef jij binnenkort een feestje in Oosterhout en ben je daarvoor nog op zoek naar een goede DJ? Een die jouw thema en muzieksmaak snapt en ervoor zorgt dat iedereen de dansvloer opgaat? Bij Psound vind je dan zeker een DJ voor jouw feest! Al onze DJ’s zijn ervaren en allround, waardoor ze ook van jouw feest een groot succes kunnen maken. Wat voor wensen je ook hebt, wij maken het werkelijkheid!

Een drive-in show voor jouw feest in Oosterhout

Heb je een mooie zaal gehuurd in Oosterhout en wil je daar graag een drive-in show voor huren? Of heb je een andere unieke locatie voor jouw feest en moet je alleen nog een drive-in show hebben die alles compleet maakt? Een feest valt of staat met de muziek én de beleving eromheen. Je kan bij ons terecht voor een bruiloft DJ die zorgt voor een onvergetelijke avond, een DJ voor je bedrijfsfeest die zorgt voor een feest waar je collega’s nog lang over na zullen praten of voor een DJ om een knallend verjaardagsfeest te geven! Daarnaast bieden we ook een aantal themashows aan zoals een Vintage Party, Exclusive White Show of après ski party!

Een DJ die rekening houdt met al jouw wensen

Wanneer je een feest geeft, heb je natuurlijk al helemaal voor ogen hoe je het graag wil hebben. Je wil het liefst dat iedereen de hele avond staat te dansen; dan kan je echt spreken van een succes! Je weet precies wat voor muziek je wil hebben en onze DJ zal er ook alles aan doen om met deze muziek de avond tot een succes te maken. Of heb je juist helemaal geen idee wat voor muziek juist is? Ook dan helpen we je en zorgen we samen voor de juiste keuzes!

DJ nodig in Oosterhout? Bel Psound!

Heb jij dus een DJ nodig voor jouw feest, twijfel dan niet langer en neem contact op met Psound. Wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en zorgen voor een onvergetelijk feest met ervaren en allround DJ’s. Natuurlijk brengen we onze eigen professionele apparatuur mee en zorgen we zelfs voor een back-up DJ en reserve apparatuur zodat er helemaal niets mis kan gaan. Wil jij graag een DJ voor jouw feest in Oosterhout, bel dan Psound op 076-5321226 of 06-12944807 of vul ons contactformulier in!

Meer info

Adres

Psound, Sound & Light
Spoorlaan 7
4872 XM Etten-leur

Telefoon

076-5321226
06-12944807

Social Media

Facebook

1 maand geleden

Vandaag een historische dag, een dag voor in de boeken, de horeca mag weer open en wat een weertje!☀️ ook voor ons betekent dit dat we weer langzaam kunnen gaan doen waar we goed in zijn.

Vandaag openden we het terras van het turfschip en draaide een van onze Dj’s de hele dag heerlijke zomerse deuntjes, zodat het terrasgevoel helemaal compleet was.

Op het terras van het turfschip zit je heerlijk aan het water en uiteraard zijn de tafels ruim opgezet. Kom gezellig langs voor een borrel.
... Lees meerLees minder

Contact

Psound, sound & light

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
BEL ME NU
+
Bel mij!