DJ inhuren Dordrecht.

DJ INHUREN Dordrecht

Geef jij binnenkort een feest in Dordrecht en ben je daarvoor nog op zoek naar een DJ die de juiste sfeer kan wegzetten? Psound staat voor je klaar! Bij ons huur je niet alleen een DJ die plaatjes komt draaien, maar echt iemand die ervoor zorgt dat jouw feest onvergetelijk wordt. We krijgen iedereen op de dansvloer!

Een knallend bedrijfsfeest voor jouw bedrijf in Dordrecht

Is het aan jou om dit jaar het bedrijfsfeest voor je bedrijf in Dordrecht te organiseren? Dat kan lastig zijn, want waar begin je? Bel Psound en samen komen we eruit! Je wil natuurlijk je collega’s belonen voor een jaar lang hard werken met een feest dat ze niet meer vergeten en waar ze nog jaren over napraten. Bij Psound kun je kiezen uit verschillende themafeesten. Zo huur je bij ons niet alleen de DJ, maar verzorgen we je hele bedrijfsfeest qua sfeer en muziek. Enkele mogelijke themafeesten zijn bijvoorbeeld:

vintage2-middel
Licht Stellage

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

DJ-Shows

Silver DJ Show
Vintage DJ Show
Gold DJ Show
White DJ Show
Diamond DJ Show
Vintage DJ Show + Dansvloer
White DJ Show
Silver DJ Show Vintage DJ Show Gold DJ Show White DJ Show Diamond DJ Show Vintage DJ Show + Dansvloer White DJ Show

Bekijk meer impressies

Verjaardag, borrel of ander feestje met een drive-in show!

Geef jij een verjaardagsfeestje, houd je een borrel of heb je een ander evenement waar je echt een DJ of drive-in show voor nodig hebt? Psound verzorgt jouw evenement van top tot teen. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor een DJ die precies weet hoe hij iedereen de dansvloer op krijgt en er een succesvolle avond van maakt, je kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een verlichte dansvloer of een photobooth! Wij maken jouw feest compleet.

Huur nu een DJ van Psound voor jouw feest in Dordrecht!

Kortom, geef jij binnenkort een feest? Of dit nu voor je bedrijf, verjaardag of een andere gelegenheid is, een DJ van Psound zorgt ervoor dat het een daverend succes wordt. Voor meer informatie kun je je telefoonnummer achterlaten op onze site, chatten, bellen naar 076-5321226 of 06-12944807 of ons contactformulier invullen.

Genomineerd DJ’s

Jullie wensen staan centraal

Modernste drive-in show

Meer info

Adres

Psound, Sound & Light
Spoorlaan 7
4872 XM Etten-leur

Telefoon

076-5321226
06-12944807

Social Media

Facebook

Contact

Psound, sound & light

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
BEL ME NU
+
Bel mij!